lördag 18 december 2010

Idag är det lördag...

... och jag vet inte vad jag ska skriva. OM jag ens ska skriva...
Men det känns ändå viktigt att minnas lite hur den gångna veckan har sett ut. Även om den inte har sett så speciellt annorlunda ut jämfört med andra veckor... Carolina och jag. Ensamma. Så där så att det känns lite tufft... och så där när man vet att de närmaste samlas på andra ställen i stan. Varför?

Men... så finns det någe annat. Eller rättare sagt, några andra. Som kan läsa mellan rader. Eller så där så att man tror, eller vet, att man har sett änglar runt sitt hus... och som nu lyser upp vägen med... ja, sina förgyllda ljus, kan man säga. Jag vet inte hur jag ska skriva om dessa änglar än... så därför så skriver jag inget om det nu... men att se Carolinas leende över okända människors omtänksamhet... ja, ni vet. Men jag får skriva om det också sen... för jag börjar bara gråta om jag tänker mer på det nu.
Så hur jag än försöker protestera, och tänker "kan själv", så är känslan av "hur ska jag nånsin..." så mycket mycket större. Som sagt, jag ska skriva om det sen.

Så... det finns någe annat. Även om somligt är precis som vanligt. Carolina och jag fixar det! "Klart vi gör det" säger, och skriver jag. Tillsammans med de som kan läsa mellan rader, och de som lämnar änglaspår i snön...


Idag ska vi gå på Röda Korset på Mariedal. I snöovädret...

9 kommentarer:

Dubbelörn sa...

... because you both are so worth it... *skrattar*

Varmaste kramen till er båda

Bloggblad sa...

Nu låter jag klämkäck, det vet jag. Men ni är inte ensamma, ni är två! Det finns rätt många som inte ens är det...

Själv har jag inga som helst behov av stora kalas och bjudningar, så vi kommer att uggla här hemma hela långa helgerna, och det tycker jag är underbart.

Hoppas ni får en fin helg tillsammans! (Fast det är ju en hel vecka kvar, jag kanske är den enda i landet som inte pyntar och tänker "jul" förrän den 23:e?)

Lisbet sa...

Hej på dej!
Länge sen sist jag skrev kommentar i din blogg. I kväll läste jag bakåt i min och läste om Meimi som du kände för länge sen...

Jag är med dej i mina tankar. Fjärde advent är på gång igen en gång. Ha en fin adventsdag!

Kersti sa...

Kramar till er båda i vinterkylan. Värme på väg. Kram

Kersti sa...

hej ni små människobarn högt där uppe i norr. Önskar er en riktigt god fortsättning på julen. Kram från ett Enskede där det snöar. Man skulle faktiskt ha bra nytta av en spark, det är inte ofta i dessa trakter.

Anonym sa...

Följer din blogg men har hittills inte kommenterat. Hoppas allt är väl med dig och din dotter. Hoppas ni får ett riktigt Gott Nytt År!
Ibe

✿Ewa sa...

Fina söta goa du, jag vill såhär näst sista dagen på året skriva om hur mycket jag tänker på er. Så gott som varje dag faktiskt. :)Jag vill skriva om hur mycket jag uppskattar dina ord, dina kommentarer. Du kan få ord att liksom glittra som om de var gjorda utavav ädelstenar. Det är en gåva du har och som är rätt unik.

Trots att du har det tufft på så många olika plan så lyser din fighting spirit igenom...Jo, jag förstår att det tar på krafterna att det känns hopplöst och ska det inte ta slut någon gång, eländet.

Min hjärtevän, en stor och varm kram sänder jag till dig och Carolina. Med en önskan om att det nya året 2011 kommer att bli det allra bästa och mest glädje förgyllda året för er båda.

Tummelisa sa...

Var är Du Elisabeth? Undrar så var Dina inlägg tagit vägen? Saknar Dig...även om jag inte kommenterar så ofta. Hoppas allt är så bra det kan med Er? Att helgerna gått bra?
Hoppas Du skriver snart.
God fortsättning till Dig och Carolina! Hoppas Ni får ett ljust och fint år.
Kram Tummelisa

Hantverkarglädje sa...

Hej, läste en del i din blogg. Vet faktiskt inte vad jag skall säga fast jag vill säga något för jag känner varmt med dig i din situation. Alltså varm tanke till dig i din svåra situation.