tisdag 3 april 2012

När man nästan bara får...

... såna här kommentarer:
"Nånstans finns det nåt som fattas hos dej,skriva om att gå på stan och köpa trosor till din dotter som om hon var 5 år..hon är ju vuxen. Hoppas att dom som känner henne inte hittar din blogg"
...då kanske det är dags att sluta skriva.


Inte för att jag tar åt mig av det här fula påhoppet. Inte det här heller... och jag har fått många av den här sorten. Men kommentaren var lämnad under mitt inlägg "Det jag bär närmast hjärtat..." och det känns både respektlöst och trist att få.

Jag kallar det för mobbning....

4 kommentarer:

fideli sa...

Så fånig kommentar. Tänk om din dotter faktiskt ville ha sällskap i affären och oavsett så har ingen människa rätt att lägga in några konstiga värderingar i din ord här. Själv hade jag tyckt det varit jätteroligt om ngn av mina döttrar ville haft mig med, men dom var båda sådana att allt sådant var pinsamt så det fick jag inte...:) Tycker ni verkar ha så fin kontakt du och din dotter. Var rädd om den och strunt i de där som inget förstår eller vars tankeförmåga brister. Kram på dig du kämpe, från en annan kämpe.

Laila sa...

Personligen tycker jag dom här människorna är riktiga "lågvattenmärken"!
HAr du funderat på att låsa din blogg och bara lämna ut lösenord till dom du litar på?

Det här är bara sånt som ger dig dålig energi och det har du tillräckligt av ♥

bp sa...

du ska verkligen inte ta åt dej, Det är väl mysigt att springa på stan handla trosor och allt annat me tIll sin dotter och
inget konstigt heller, att tala om de är ingt konstigt heller, huvudsaken man är tillsammans och njuter av att vara de, jag gör samma saker Och vi kan ha hur roligt som helst. Det är den svenska avundsjukan, ni gör saker tillsammans, Och har ett bra förhållande, Mor -Dotter och det är inte alla som har de. Stor Kram

Lena L sa...

Stackars, stackars elaka människor. Hur fjuttiga och osäkra är de inte som måste trakasera andra för att själv känns sig bättre... Det är tragiskt minst sagt. Ta inte åt dig! Jag går ofta på stan eller på andra promenader med mina döttrar, och varken 17-åringen eller 22-åringen skulle tycka det var det minsta konstigt eller pinsamt att köpa trosor eller annat. Den som skriver det kan inte ha någon bra mamma-barn relation utan är säkert avundsjuk på ert förhållande.