onsdag 28 augusti 2013

Jag älskar vardagen...

                                 Present från en av tjejerna på jobbet idag... input om någe!!!


... eller i vart fall så tycker jag mycket om den. Den ger en fantastisk möjlighet att skingra tankar och hålla somliga dörrar stängda. Sen finns det naturligtvis bättre och sämre vardagar, men på det stora hela så... ja, så är disk, tvätt, jobb och middagsmat rena mirakelmedicinerna.

Däremot så tycker jag inte lika mycket om nätterna nu. De fylls alltför ofta av drömmar... ibland hela nätterna känns det som, och jag vaknar ofta flera gänger. Inte så att jag kommer att dö av det, och nog för att jag vet att det är mitt undermedvetna som jobbar på... men det går lite trögare dessa mornar att samla ihop sig för ännu en ny vardag.

Men så med  disk, tvätt, jobb, och middagsmat så fixar man till en rätt bra dag ändå.
Som idag, en bra vardag.
Som imorgon ska bli än bättre... för då ska Carolina klara den första omtentan! Har hon bestämt.


Slutligen så måste jag bara väldigt väldigt kort, och egentligen helt emot mina principer att aldrig bemöta anonyma kommentarer, kommentera kommentarerna (många "kom-ord" det blev nu då) till mitt föregående inlägg: Orka!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag förstår din tanke att inte publicera negativa och kränkande kommentarer, men vad skulle hända om du gjorde det? De som skriver de elaka kommenterarer får stå där med sin skam och ynkedom till allmänt beskådande. Bara det kanske skulle vara avskräckande! Sylvia S