onsdag 17 september 2008

Det handlar om...

... att vara stark. Å det är jag! Jag vet det.... jag är stark för Carolina, jag är stark för SE, jag är stark för alla som behöver mig på någe sätt.

Men jag behöver få vara svag. Men då måste det ju finnas någon där som tar emot en...

Jag behöver få vara ledsen. Men då måste det ju finnas någon där som tröstar...

Jag behöver att inte orka en dag. Men då måste det ju finnas någon där som orkar istället...

Patetiskt egentligen.

Nu ska jag duscha... det är jobbigt. För varje gång jag står bakom duschdraperiet nu... så kommer minnet... varevigaste gång... hur jag stod bakom duschdraperiet däruppe på Himlastigen.... och svalde ner allt som fanns utanför badrumsdörren då. Då... när han fortfarande bodde hemma.

4 kommentarer:

Vida sa...

Klart du inte kan vara stark hela tiden. Även den starkaste och mest självständigaste människa är svag och beroende någongång. Varför skulle det vara annorlunda för dig? Du måste ju få sörja och vara ledsen du också.. självklart!

Har du någon att prata med om din situation och hur DU mår? dDt kan vara en vän, professionell terapeut eller psykolog eller bara någon du litar på...för det behöver vi alla ibland. Annars kokar man över. Så tror jag i alla fall..

Kramar i massor

Liv

Anonym sa...

Jag förstår dig, det är inte lätt att ta tag i alla känslor som virvlar runt. Min pappa har Alzheimers och min mamma har det jättejobbigt. Jag försöker ge stöd genom att finnas till, nu vill jag skicka dig lite stöd via min tanke på dig, där ute någonstans i sverige.

Anonym sa...

Sörja behöver man få göra och även få sin känsla bekräftad från någon annan/andra. Annars kan nog inte känslan bli lättare i perioder att bära. Det behöver man för att få ny kraft.Man behöver få prata med någon som kan bekräfta det man känner på ett bra sätt och som kan lyssna.

Anonym sa...

Självklart får du vara liten, ledsen, och orkeslös,,, Och visst finns det människor som kan ta emot dig då du faller,,, Jag finns här i alla fall om än bara i cyber rymden,,, men vem vet - kanske kan vi träffas på mecca någon gång då jag är i Umeå :-)