måndag 17 november 2008

Det blev ingen...

... adventsljusstake. De hade inte några... bara en massa tomtar, och röda dukar. Vi får gå dit en annan dag..
Men mysfika blev det. Glass med smulade peppakakor. Carolina och jag.

9 kommentarer:

Eleonora sa...

Hälsningar och kram

~ Eva ~ sa...

Godmorgon vännen...kommer in här från min frostmorgon, med en varm KRAM...

Skriver inte alltid något, men följer Din, och Carolinas, vandring genom tiden och rummen...

Eva

Anonym sa...

Mysfika är ju helt fantastiskt mysigt! :) Blev lite kaka på kaka här men ändå... Kram till dig!

Anonym sa...

Hej !Jag följer alltid din blogg, är med dig i mitt hjärta ,brukar inte ge kommentarer. Jag tycker mycket om att pyssla.Tänkte att det kanske skulle kunna vara något för dej och Carolin att göra tillsammans en enkel adventstake .Köp fyra blockljus ,skriv nr ett, två, tre, fyra på rustika etiketter,eller grov brun papp, fäst etiketterna på ljusen med grovt snöre eller rött sidenband. Ställ på zink bricka eller i liten trä låda , elle annat som ni gillar,lägg en ,tall eller gran ris runt om . fint och inte så dyrt ,och man kan tänta ofta och länge.
Anonym

Gisan sa...

Jag hoppas att ni får tag på en fin adventsljusstake! Bra att det blev mysfika. Kramar...

Anonym sa...

Synd att ni inte hittade någon adventsljustake, men den som SE gjort är ju också ett fint minne av honom, av alla de adventstider ni firat tillsammans, han är ju ändå närvarande i luften hos er, och det kanske är det just det som allt handlar om, att hitta ett nytt sätt att leva med SE fast han inte bor hos er,tänker att det är som ett dödsfall av någon man älskar, man vill ändå ha dem kvar, fast dom är borta..glädjas åt minnen som man haft och jag vet att det kan vara svårt med minnen också, men min tanke är att få vara minnet också att lära sig leva med det, samtidigt som man hittar nya saker i sitt liv, som kompletterar det nya livet utan SE. Kan du förstå hur jag menar? fokus på glädjen kring adventstaken som SE gjort,kanske kan hjälpa er framåt också? För glömma honom kommer ni inte att göra för att ni köper en ny, det symboliserar iof något nytt, men förstår du vad jag menar med att blanda gammal glädje med ny glädje?
Jag är kanske ute på fel spår, men det är min tanke. Själv har jag minnen kvar av fd kärlek och istället för att tänka usch det där påminner mig om,tänker jag å vad glad jag är för att han gjorde det till mig, lite ledsen kan jag bli av glädjen och tacksamheten över det någon annan skapat åt mig, men det är för mej okej...för det gör det enklare att leva med det som redan är...och att samtidigt ta in nya saker i mitt liv..men det är jag..och jag har ju ingen aning om du kan ha samma tankar :)mycket ord blev det nu...men skickar också dig en JÄTTEVARM och stor kram...och hoppas du förstår vad jag menar..

Elisabeth sa...

Anonym: Jag läste upp din kommentar för Carolina... "men gu´ vilken bra idé.." var hennes kommentar! Så stort tack... nu fick vi något att fundera på! Återkommer med rapport! Varm kram..

✿Ewa sa...

Läser om adventsljusstaken som ni inte fann. jag trodde att det var en sån som man ska ha i fönstret som du skrev om...
Nu när jag läser det anonym skriver om så förstår jag och kan ge ytterligare tips om ni vill. Man kan rulla ljus själv av bivaxkakor. Doftar gott och är roligt. De blir knubbiga ljus om man bara rullar som en rulltårta. Avsmalnde ljus om man rullar trekanter. Sen finns det färgat vax som man kan värma med handen och forma som man vill för att dekorera både blockljus vanliga ljus och sina bivaxljus. Allt finns att köpa på panduro och säkert på vanliga färgaffärer också :).

Goa varma kramar till er båda :)

Anonym sa...

Ni kommer säkert att hitta någon,,, riktigt fin en, som bara står Elisabeth och Carolina på,,, som blir jättefin.

Kramar