fredag 29 juli 2011

Från ett HM...

... till ett annat... till ett tredje... till ett... ja, ungefär så har dagen sett ut. Å så lite Bik Bok... lite Gina... lite... ja, lite vad nu de andra affärerna hette. Jämföra priser och prova. Så lite mat och fika...kaffe...dricka... och lite mer kaffe... och vilning av svullna fötter där emellan.

Så har dagen sett ut... och nu ligger Carolina utslagen på sängen... och säger "mamma, imorgon MÅSTE vi bara gå dit och dit... jag behöver en kalender... å den där kavajen måste jag prova igen... och så tror jag att jag ska köpa en till BH... och jag måste se om de har.... Å NU SLOG JAG FÖR ÖRAT!!!

"Okey, gumman, då fixar vi det imorgon!" säger jag såååå mycket hurtigare än jag känner mig nu. Men samtidigt... det är hon som bjuder mig på den här resan... jag njuter av att bara få komma bort... bo på hotell och äta frukost... se båtarna här utanför... vara med henne... så om det då blir lite extra mycket spring i alla miljoner affärer som finns... vad gör väl det? Trött kan jag vara när jag kommer hem... å jag ser ju hur glad hon blir när hon hittar någe som passar.

Sen måste jag ju skriva om den fina väskan... och trosorna... och de små söta cementljusstakarna som hon köpte till mig. Jag blev så glad... och nu behöver jag nog inte höra någe mer om "fulväskan" jag gått omkring med! Tack gumman min...

Nu blir det... ja, slötitta lite på teven... kanske gå ner i hotellfoajén och hämta sig lite mer kaffe, så att man inte somnar innan klockan är åtta!

Men jag njuter verligen.. här och nu. Pratar med mamma varje dag så att jag hör att hon mår så bra som hon kan... min oro finns alltid där... både för henne och pappa. De kämpar på med livet varje dag... och dom kämpar bra.

..........

Några bilder gick inte att skicka till blogger idag. Det ordnar sig nog till imorgon...

2 kommentarer:

Loppan sa...

Så härligt att läsa att ni njuter! Det gör mig så glad.

Kramar!

Elisabeth sa...

lOPPAN: Tack snälla Loppan! Det gör MIG så glad att höra att jag ibland lyckas göra någon glad på den här eländesbloggen, som den ju för det mesta är, tycker jag! Varm kram..