tisdag 12 juli 2011

Idag är det kojdag...

... för en Elisabeth. Med rumssoffan, the och skorpor.
Min mage mår inte så bra.

Egentligen så hade jag tänkt skriva om hur viktigt det är att kunna förlåta sig själv. Åteminstone när man glömmer bort en bröllopsdag. Som jag gjorde i torsdags... då firade vi 21 år som gifta.

Men jag får skriva om det sen, känner jag... nu får jag fokusera på magen.

..........


De två kommentarer jag fick igår från anonyma "Ann-Marie" och "Eva" får gärna höra av sig med namn och adress till mig på mailen. Att prata om att "bjuda till själv" och med svordomar anklaga någon för hur de uttrycker sig, det kan vi ta på min mail isåfall.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skickar en varm kram!
Marie

Renée sa...

Det är inte lätt att komma ihåg allt, ta det inte så hårt att du glömde... Jag glömmer hela tiden saker, man får bara hoppas att man minns det nästa gång istället!
Hoppas magen blir bättre, KRAM från mig!

Anonym sa...

Hej
Trist att det ska finnas så elaka människor som du skrev om o dessutom inte stå för det jag kollar din blogg varje dag o tänker på dig Hur är det med lilla mamma??? Kram o ha det så bra du kan Ps jag saknar min man så oerhört nu på sommaren det blir 3 år i aug sen han dog kan ännu inte fatta att han är borta Hälsningar Gen som har mailat till dig en gång

Elisabeth sa...

aNONYM MARIE: Tack snälla Marie! Å i tanken en varm kram tillbaka till dig... Varm kram..

rENÉE: Kloka vän! Visst har du rätt... men när man upptäcker att man glömt sådan som i tiden förut varit så viktiga för en... ja, då är det inte så lätt. Magen? Nja, det går lite fram och tillbaka... men jag vågar iallafall dricka liiite kaffe nu. Varm kram..

aNONYM GEN: Kära kära Gen! Jag har verkligen inte glömt dig, än om jag glömmer mycket annat nu för tiden. Men jag ska skriva ett mail till dig... och jag förstår så väl din saknad. Mail på G. Varm kram..