måndag 23 juli 2012

Carolina...


... fick inatt, nu för en stund sedan, ett sms från min bror Fredrik att vi igår blivit polisanmälda, och att vi idag står under utredning. Han hoppas vi mår bra nu...

Hon måste ha trampat på mycket ömma tår... men jag är en tigermamma, och det hon skrev kunde lika gärna ha varit mina ord.

10 kommentarer:

trollmor sa...

Hej på dig! Förstår att du har det tufft. Vi kanske skulle ses en dag,göra en dag som kanske kunde skingra dina tankar lite. vet inte riktigt hur min vecka ser ut men jag kollar och hör av mig ...om du orkar och vill förstås.KRAM

Renée sa...

Jag tror jag spyr! Vad är det för släkt du har? De gör ju bort sig fullständigt men det fattar de säkert inte... Jag vet en annan som polisanmälde för en sådan simpel sak och polisen avskrev alltihopa för att det fanns liksom inte något att polisanmäla. Precis som i detta fallet. Vad är det de har hakat upp sig på? Deras namn står ju inte med så vad är det för något? Jag säger bara: BRY ER INTE!!!

Anonym sa...

Det agerandet ger oss ännu mer förståelse för hur ni har det! Ta hand om er, du och Carolina.
Ibe

Anonym sa...

Man häpnar! Vad är det för människor ni har runt omkring er? Hur kan man behandla människor i sorg på det viset. Kan man ens polisanmäla ett sånt blogginlägg, tar polisen emot det?
Stå på er!
Styrkekram till er båda
Marianne

Kajsa sa...

Nån gång borde väl dessa med ömma tår öppna ögonen och öronen eller är dessa så inne i sitt så att empatin för familjen har gått förlorad? Jag läste din flickas blogg och hon har skrivit förståndigt och klokt och det såg då inte ut att finnas nåt där som tarvar en polisanmälan...KRAM på er båda!

Ruta Ett sa...

Polisutredning!!!??? Jag tror jag dånar! Varför då? Vilka har polisanmält och vad är brottet? Inre styrka och envishet? Mod att stå upp för sig själv? Ensamhet?

Jag kan knappast tro att det är sant.
Förvirringen bara ökar.
Jag står och går bredvid er...
kramar

Nina Lindh sa...

Finns väl inget i den texten som polisen bryr sig om!

Och C måste få säga sin mening. Hon ska inte behöva tiga om hur hon upplever situationen. Men jag känner igen takterna... har samma skit i min släkt.

Man ska inte bry sig om de som inte kan uppföra sig!

Kraaaaaaaaaaaam1

Maria sa...

Så dumma och desperata de är. Peppa Carolina, alla har rätt att uttycka vad man känner och tycker och Carolina formulerade sig dessutom så sakligt och bra. Ja och att ta till en lögn och försöka skrämmas med en polisanmälan är både sorgligt och skrattretande och verkligen att visa hur usel människa man är. All styrka till er och jag är övertygad om att ert liv framöver blir bara ljusare och härligare.

Kersti sa...

Du är en fantastisk tigermamma och du vet att vi är ett gäng tigrar som står bakom dig och morrar. Kram vännen.

Anonym sa...

Att hota med att ni skulle vara "under" utredning efter Carolinas blogginlägg är ju bara löjligt. Polisen hinner ju inte ens utreda riktiga brott. Vad ska dom utreda här. Att hon är besviken på icke namngivna personer? Det är så dumt så om det är sant att dom utreder det så undrar man polisen häller på med. Att dom måste ta emot en anmälan är ju sant, men att det resulterar i någon utredning låter osannolikt. Antar att dom redan lagt ner allt. Stå på er och vänd dem ryggen. Marianne