måndag 3 juni 2013

Mina drömmars stad...


.... är en bra rubrik ikväll. Men där P A Fogelström fick till en hel bok så får jag bara till: "Carolina, nu visar de på teven från Stockholm igen!"
Visst hör vi hur de pratar på nyheterna om olyckan med vattenscootrarna, men det är vad vi ser som får vår uppmärksamhet... utsikten över Stockholm.
"Åhhh" säger vi båda två. Inslaget igenom.
Mina drömma... eller jag menar VÅRA drömmars stad.

Sen måste jag ju skriva att Fogelströms bok "Mina drömmars stad" är riktigt riktigt bra. Än om "Vävarnas barn" är den bok som kommer att finnas på min topplista för all tid och evighet. Kunde jag läsa en bok idag så skulle jag läsa om den...

Nåja, imorgon är en ny dag. Carolina lägger sista handen vid sin hemtenta, och jag ska jobba.

Nu blir det påtår..

2 kommentarer:

Nonna sa...

Ja Stockholm är en vacker stad men det finns så många vackra städer. Tyvärr är det så trångt, ont om både det ena och det andra framför allt bostäder till skäligt pris och deras lägen.
Var dit igår och innerstan kokade av folk, många turister redan. Besöker gärna huvudstaden men är nöjd då jag får åka hem till lilla E-ping, lugnet och de vackra parkerna. Ni bor ju också i en mycket vacker stad var dit en del då min dotter bodde och studerade där. Fogelströms böcker har jag också läst en gång för länge sen de var mycket bra!
Kramar Nonna

Elisabeth sa...

Nonna: Ja, visst finns det andra vackra städer, men för oss är Sthlm något alldeles extra. Kanske finns det en förkliaring i att vi åkt dit så många gånger när det varit svårt, och då fått vila och må bra. Sen tänker jag ibland att det är nog så att man blir lite hemmablind, som stockholmare så ser man nog kanske inte heller allt det vackra alla dagar. Varm kram..