torsdag 6 juni 2013

När Gud stänger ett fönster...

... så öppnar han en dörr. Precis i den ordningen vissa dagar.
Ikväll hade Carolina och hennes kompis PH bestämt att träffas och ta en fika. Men så en kvart före de bestämt tid så messade han och bokade av. Hon blev både ledsen och besviken.
Så fick hon ett samtal... från David (mitt barnbarn). Han frågade om hon inte ville komma ner till tivolit som är i stan, för han var där nu med sin mamma, och ville träffa faster. Hon blev glad, verkligen glad, och fick bråttom iväg...
Å de fick en trevlig stund tillsammans... köpte lotter och gick omkring. Men det som verkligen "öppnar han en dörr" var killen som sen stått och flörtat med henne när de köpte lotter. Hon köpte flera lotter utav honom... "mamma, han var jättetrevlig" och han gav henne tre stycken lotter gratis.
Ja, men ni vet... när hon då kommer hem... dottern med den dåligaste självkänslan... då säger jag bara: När Gud stänger ett fönster så öppnar han en dörr!!
Tack Gud... och hon kommer nog att glädjas åt det här ett bra tag... tack Gud.

En riktigt fin nationaldag med gofika  på NK, och sen en riktigt riktigt bra avslutning på den.


(Tidigare ikväll så kom jag ihåg att den här dagen för 28 år sedan så förlovade vi oss... Sven-Erik och jag. Det minnet har varit borta länge..)

Inga kommentarer: