måndag 24 augusti 2015

Jag undrar...

... hur många gånger livet ska börja om innan man har börjat om färdigt? 
När det lugnar ner sig lite, undrar jag. 

Nästa månad flyttar Carolina till Luleå. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Elisabeth! Jag börjar inse att det aldrig stannar upp och lugnar ner sig. Då händer alltid något nytt som vänder upp på ens tillvaro. Men det ordnar sig på något sätt ändå.
Kram från Inger

Bloggblad sa...

Vi använder fortfarande ett talesätt efter min svärfar, som dog för 13 år sen vid 94 års ålder. Vad det än gällde, så skulle han göra det "när det har lugnat ner sig lite". Men, det gjorde det ju aldrig, för livet rullar på i sin eviga berg- och dalbana hela tiden.

Min enda broms på den farten är när jag har en eller två helt programfria dagar. Sen är det full snurr igen. Det händer alltid nåt nytt, och ofta jobbiga saker. Men dom skriver jag inte om eftersom det är andra inblandade. I morgon och på onsdag hoppas jag på 0 mail, 0 telefonsamtal, bara långa promenader och en tupplur i soffan.

Hoppas att du hittar ett sätt att hänga med i svängarna!

Di sa...

Du lever livet precis som det är, det kommer vara så som havet. Storm ibland, lungt ibland. Livet börjar aldrig om utan det pågår alltid men i olika faser. Det är min upplevelse och då får jag följsamt hänga med så gott det går. Förstår din fundering och hoppas att du hittar ett bra sätt att följa med det som händer. Kramar