måndag 15 augusti 2011

"Sy ihop sig lite"...


... tycker jag är ett bra, och egenkomponerat uttryck för somliga dagar och stunder.
Vissa dagar har man bara fullt upp med att finnas till, fokusera på här och nu, låta tänket flaxa in... och ut, och viktigast av allt, ordna mys för mig och Carolina.
Hålla ihop... livet, oss, och sig själv. Sy ihop sig lite...

Carolina ska baka idag. Hitta på, och göra något av dagen... sy ihop sig lite.
Jag ska gå på Röda Korset...

3 kommentarer:

4U2 sa...

Livet överraskar oss, kan vara bra ... att inte veta hur det blir ... i morgon eller längre fram.
KRAM

Kersti sa...

Att sy ihop sig lite tycker jag var ett ovanligt välformulerat uttryck. Ett som jag genast ska införliva i min ordlista. Jag har jobbat första dagen idag efter att varit ledig i 8 veckor. Lite trött är jag allt trots att jag inte mycket gjort. Blir till att krypa till sängs tidigt. Kram

Elisabeth sa...

4U2!: Nej, det har du alldeles rätt i! Tack och lov så vet vi inte vad morgondagen har i beredskap... men jag vet också att när man har haft några stresspåslag av livet så ligger man i ständig beredskap för om morgondagen ska komma med ytterligare svårt. Varm kram..

kERSTI: Tack Kersti! Ja, det är ord som ganska kortfattat beskriver vad de flesta av oss får göra ganska ofta, och kanske speciellt när det blir lite för mycket av något... sy ihop sig lite. Förstår att det måste kännas bara så segt att börja jobba när man haft semester... jag minns hur det var. Men som regel så var man tillbaka i vardagslunken efter några dagar... hoppas du är detsamma nu, min vän. Varm kram..