söndag 18 september 2011

Ibland ryms alla ord...




... i en bild. Å snart är det jul...


Idag har jag varit till mamma och pappa. Det är ett tag sedan jag var dit, då min flunsa satt stopp för det. Visserligen har jag pratat med mamma så gott som varje dag på telefon... hört hur hon mår, och så... men jag vet ju också hur glad hon blir för besök.

Ja, vad ska jag skriva om det... eller rättare sagt, vad orkar jag tänka på, för att sen skriva ner. Jag vet inte... för det gäller ju som oftast att försöka hålla borta så mycket av oro och sorg som det bara går nu.

Så jag skriver bara att det blev en fin och varm stund med dem... där mycket av det som är svårt för dem nu behöver få pratas om. Men vi skrattar och fikar, och pratar om annat också...

Pappa berättar ett fint minne med Sven-Erik... om en fiskeresa de gjort för länge sen... och där Sven-Erik, då pappa hade problem med sin höft, helt självklart hade burit både sin egen och pappas packning.

Mamma blir allt svagare.


Något jag ofta tänkt på den senaste tiden är att mamma och Sven-Erik följts åt på någe vis... mamma som opererade sin första hjärtklaff när hon var 49 år... Sven-Erik som fick sin diagnos när han var 49 år. Märkligt...


..........


Carolina hade iallafall haft kul igår... och det är ju huvudsaken... men har dragit på sig en rejäl förkylning. Hoppas hon får sova inatt, lillgumman.


Å snart är det jul...

1 kommentar:

kajsa sa...

Åh vad bilden med de tomma stolarna tog i mitt hjärta! STOR kram på dej å din fina prinsessa!