onsdag 7 december 2011

Är det någon...

... som har lite extra mod över?
Någon av de närmsta dagarna ska jag åka till Sven-Erik. Men jag måste samla ihop lite mod först...


(Egentligen så hade jag skrivit ett helt annat inlägg... om trista människor som skapar bubblor och vill hitta på... men det blev så långt och krävde så mycket tänk, och jag skulle svara på kommentarer, och jag skulle... ja, jag skulle och tänkte så mycket... men jag blev för trött... det har varit mycket idag... så det får bli imorgon istället. Men som sagt... är det någon som har lite extra mod så....)

6 kommentarer:

Caja: sa...

Jag önskar så att jag kunde skicka upp en hel rullebör (skottkärra) med mod och styrka till dig Elisabeth. Jag får nöja mig att med tankens kraft överföra så mycket som det bara går.....

Tänker på er...mycket...

kram/caja

Nonna sa...

Jodå jag skickar en COOP-kasse full till dig NU! Efter lite rensning idag upptäckte jag allt och det mesta bl.a glasögonbågar i massor om det sitter mod i dem vet jag inte!
Kram Nonna

Marjatta sa...

Vännen min..jag delar gärna med mig av det lilla mod som jag har kvar..mitt barnbarn skulle fyllt 24år i morgon så det känns tyngre än vanligt just nu.Tänker på dig, Carolina, och de dina alltid. Jätte fint foto vännen.Varma styrkekramar, Ljus, och kärlek till er alla med hopp om en bra dag.

Anonym sa...

Önskar jag kunnat vara mer till hjälp, men skickar allt Mod jag lyckats skrapa ihop och styrke-kramar till er båda. Tänker mycket på er. Love från systeryster

Inger P sa...

Det mod som krävs det har du redan visat att du har. Men jag vet, tro mig, att det krävs det där allra yttersta modet för att göra det du nu skall göra, men tro mig också, att när du varit till S-E så känns det bättre. Det mod jag har sänder jag till dig, även om det bara är tankemässigt, så önskar jag dig det av hela mitt hjärta.

Krama honom från oss.

Kramar till dig och Karolina.

Inger

Elisabeth sa...

Idag tar jag med mig alla "rullebör" och coopkassar som finns... idag ska jag åka till Sven-Erik. Å sen ska jag åka därifrån..
Därför blir det inte mer svar än så just nu.. men tack ni underbara själar därute.. tack! Varm kram till alla er.. alla dagar.

Till Inger P: Ja, jag ska verkligen verkligen krama om honom från dig och G. Å fast än jag vet att alla hans minnen är borta nu... så vet jag också att hjärtan aldrig glömmer. Varm kram till er båda..