fredag 20 januari 2012

Fredagkväll...

... och jag försöker summera lite hur veckan har varit.
Egentligen så finns det väl inte så mycket att skriva, den har i stort sett likadan ut som de flesta veckor gör... förutom Carolinas hemtenta då förstås.

Mamma har jag pratat med några gånger i början på veckan, sen har det varit ganska tyst här. Jag har varit på RK och jobbat, och Carolina har varit hemma och pluggat. Idag var jag ute på morgonfika tillsammans med min vän M (kontaktpersonen). På vägen hem ringde pappa och mamma och frågade om jag kunde komma dit och vara med henne medan pappa åkte iväg på kören, hon har varit dålig inatt,och för första gången så var jag tvungen att säga nej.
Hemma satt Carolina och väntade på min hjälp med en av frågorna på tentan... ett debattinlägg om segregation och samhällspolitik... som skulle vara inlämnat senast klockan fem.
Jag fick ta ett beslut... Carolina eller mamma. Det var svårt.
Men mamma lovade att ha larmet på sig, och ringa om det var något. Jag kunde inte ringa till henne då jag inte har några pengar på min mobil just nu.

Nu är kvällen här, och jag hoppas att allt gick bra för dem. Jag vet inte...

.........

Nu ska jag koka nytt kaffe... och se filmen färdigt med Carolina. Hon sitter och halvsover i fotöljen här bredvid. Imorgon ska hon kanske gå ut med skolkompisen Jennelie... vilket jag hoppas att hon gör. Hon behöver komma ut lite...

........

Så inget vettigare skriv ikväll... och inte särskilt bra formulerat heller... men det får vara så.
Imorgon är en ny dag.

2 kommentarer:

Elzie sa...

Vad gör man, kan ju inte dela på sig. Och ibland får man hjälpa de på hemmaplan först.
Ha en bra helg.
Kram Elzie

Elisabeth sa...

eLZIE: Nej, du har så rätt, man kan inte dela på sig. Men många gånger skulle jag önska det. Ha en fin söndag, kära du. Varm kram..