lördag 31 mars 2007

I sena timmen....

Klockan är halv 2 och fredag har nu blivit lördag! Är trött men har lovat att sitta uppe och vänta på Carro, min dotter som är på musikfestival! Hon kommer med taxin klockan två så det är bara att gnugga ögonen och se glad ut!

Fredagen som kom och gick var en "bja" dag! (Min sons uttryck när han var liten.)
Jag och Sven-Erik drack morgonkaffet tillsammans och pratade gamla minnen! Har märkt att det är något som han tycker om - så då gör vi det! Ibland kan man ju bli lite less, för många av hans minnen är ju desamma hela tiden. Men vad gör det??

Sen kom en f d arbetskompis till Sven-Erik och tog honom med sig ut på lunch! De hade också varit runt på lite andra ställen! När han sen berättade om vad de hade gjort gick det inte att ta miste på stoltheten och självkänslan i hans röst! Gud, måtte det lösa sig med ledsagarservicen snart!! Jag får ringa och kolla på måndag!

Tog en promenad till Coop tillsammans med Il Divo i lurarna! Då kände jag mig rik! Våren på gång, allt lugnt och ljuv musik i öronen - kan man önska så mycket mer?

På eftermiddagen kom mitt lilla barnbarn David hit! Han ska sova över här till imorgon. Tusen frågor- och myror i benen, det är David!

Kvällen slutade som vanligt framför TV:n! Tråkigt kan tyckas, men vi var nog ganska trötta båda två!

I tanken sänder jag en kram till alla dem som funnits där för oss idag....! Tack och Godnatt!

Inga kommentarer: