måndag 24 januari 2011

Nytt på tapeten....... eller rättare sagt, nya tapeter. Vi ska få omtapetserat i hallen... där det hittills har suttit en alldeles hiskeligt ful orange tapet.
Nu har målaren nyss varit hit... och jag har valt vackra vita tapetet, med stora cirklar i.
Han börjar idag.

Det känns spännande och himla roligt. Lite ny input, känner jag...

8 kommentarer:

Renée sa...

Skulle oxå behöva nya tapeter överallt... Man tröttnar dock så himla fort. Hoppas din hall blir snygg! KRAM!

Camilla sa...

Det är verkligen underbart att få gjort om lite. Vi behöver också göra iordning lite här hemma, men vi är trögstartade.
Det finns så många fina vita tapeter idag, med mönster och blänk i.
Hoppas att du blir nöjd.
Ha det gott idag.

Eleonora sa...

Så roligt att få nytt i hallen! Det brukar vara upplyftande med litet nyheter så detta kan vara en input till något större. Ha det gott och stor kram
Eleonora

Nina Lindh sa...

Ibland kan det vara mycket uppiggande att få lite nytt att titta på.

Anna-gravid i vecka 34 sa...

Härligt!

Erika sa...

Så ljust och fint ni kommer att få i er hall.
Hur kan man sätta dit orange tapet i en hall, ja överhuvudtaget. Då kan man lika gärna slänga upp en skock apelsiner, lite snyggt draperat över hela hallen. Orange har aldrig varit en favoritfärg hos mig.

Vink och har det så bra.

Ewa sa...

Oh va kul att få omtapetserat!!
O i hallen som är det första man möts av när man sätter nyckeln i dörren, måste visa bilde sen...:)
Kram
Ewa

Elisabeth sa...

rENÉE: Nej, men vitt tröttnar man aldrig på! Iallafall inte jag.. förutom den vita snön då förstås, som jag tycker kunde försvinna nu. Ha en riktigt fin onsdag... Varm kram..

cAMILLA: Ja, det är märkligt att vita tapeter kan komma med en sådan hoppkänsla! När det gäller trögstart.. så finns det flera. Jag brukar vara ganska seg med det mesta, och speciellt nu. "Det får bli när det kan" är mitt motto just nu! Ha en fin dag, och ja.. jag blev mer än nöjd! Bilder kommer... Varm kram..

eLEONORA: Ja, det känns som "jo, men det blir nog bra det här-känsla" runt omkring just nu. Bara för en omtapetserad hall. Det är märkligt, vad lite fint kan göra mycket! Hoppas du får en fin dag idag... och INGEN VÄRK! Varm kram..

nINA LINDH: Ja, men det har du så rätt i! Som om lite nytt och fint ger en liten kick av glädje... Ha den finaste dagen, och du.. ta det lugnt! Varm kram..

aNNA GRAVID I VECKA 34: Ja, det känns verkligen upplyftande! Fast lite stressigt också... med en salig röra i sovrummet där alla hallgrejor står just nu! Ha en riktigt riktigt fin dag... och håll lilla magen varm!Varm kram..

eRIKA: Ja, jag kan bara hålla med dig angående den oranga färger! Men den här tapeten har nog suttit här sedan 80-talet, och då var det nog inne med den färgen! Ha en fin och solig dag! Varm kram..

eWA: Ja, det är verkligen så kul och upplyftande...nästan som lite nytt liv mitt i det gamla. Bilder kommer... Önskar dig en fin dag, med allt fint och upplyftande! Varm kram..