söndag 30 september 2007

Bara en bild...




... Jag älskar dig... alltid.
... Du älskar mig... alltid.


Trött nu... det har varit en lång, lång dag. Lite lessigt på kvällskvisten... imorgon är en ny dag!


Nu släcker vi lampan... sov så gott!

13 kommentarer:

Christina sa...

Det är inte "bara" en bild, det är en bild på kärleken, din kärlek som jag har förstått är enormt stor.
Goa Elisabeth, såg att du varit inne hos mig, tack snälla, men klockan var 3 på natten!!!
Stackare som inte sover....
Hoppas att du fått några timmars sömn nu.
Allt gott i världen skänker jag er och ha en skön söndag min goa goa vän.
Kramkram

Eleonora sa...

Jag noterade också den sena natt timman som du skrev din blogg. Även om du inte kan sova när du lägger dig, så vilar kroppen och kopplar av. Förstår så väl att du älskar denne man till max. Han ser så rar ut och är dessutom snygg! Hoppas vädret blir bra hos dig idag så att ni kan ta en härlig promenad tillsammans. Tänker på dig hjärtevännen och kram kram till er båda.

Anonym sa...

Jag hoppas att solen skiner på din dag idag så att den blir ljus och vacker. Stor kram

Anonym sa...

Din älskade som du älskar så innerligt! Du vill ha kvar honom så länge som möjligt och älska de saker ni har gemensamt nu! En sådan underbar kärlek känner jag att jag har till min man. En lidelse som man absolut inte vill skall ta slut! Den kommer inte att ta slut Elisabeth. Den kommer att vara på ett annat sätt. Ni lovade att vi skulle älska varandra i lust och nöd och du älskar honom verkligen i nöden! Du vill honom det bästa och jag förstår din kamp för honom för Carolina och dig själv! Jag önskar dig allt gott min vän och sänder lite styrkekramar till dig Carolina och SE

Anonym sa...

Hoppas att du fick din skönhets sömn!
Vicke

Anonym sa...

Det är en underbar bild och jag förstår att er kärlek till varandra är stor. Hoppas att ni fick sova gott och vaknade till en dag fylld av möjligheter.
Hoppas att ni får en fin höstvecka!
Kram Ingrid

Anonym sa...

En kärlek så stor och en sorg så tung att bära. Styrkekramar...

Anonym sa...

Hoppas att du får sova inatt nu, det behöver du nog verkar det som...sitt inte uppe och blogga utan vila...
Hoppas att dagen imorgon blir bra för dig!
Kramar!

bollebygdsbo sa...

Jag hoppas att din helg varit så bra den nu kan vara.
Även om jag inte syns här hos dig så finns du/ni i tankarna hos mig.

Christina sa...

Nu finns din blogg här igen, trodde för ett tag att den var borta:(
Tack goaste, varmaste vän för dina kommentarer hos mig, blir så glad Elisabeth.
Vill önska dig en god natt och hoppas att du skall sova gott.
Kramkram

Anonym sa...

Kärleken tar aldrig semester.. han bara vänder om och tar ett par steg för att komma tillbaka igen..
ha de fint Elisabeth.. nu har klockan blivit natt igen.. varit på en resa.. vart ser du om du går in på Kafferastens blogg:-)
Natti på dej.. du vackra

Elisabeth sa...

christina: Du har rätt som vanligt, min vän... det är inte "bara" en bild, det är en bild på KÄRLEKEN...! Sovet ja... jag försöker hitta bättre rutiner, men det är vad som fungerar just nu! Kram..

eleonora: Min vän.. det är bara det att vilan ger inte så mycket koppla av nu för tiden.. vilan triggar istället igång eländestänket! Ja, jag älskar honom verkligen så så mycket..! Kram..

kersti: Tack min vän... och jag hoppas att dagen idag ger dig all värme och styrka som du behöver.. Kram..

tussegumman: Vackra vän.. du skriver så rätt om kärleken. Men hur jag än ser på det så är det ändå så, att SE:s kärlek till mig nu oåterkalleligen falnar och dör. Men det sorgliga är att han har ju inte valt det själv, utan hans sjukdom tar ifrån honom allt vad kärlek och omtanke heter... så är det bara. Å det gör ont just nu att bara skriva om det.. men det kanske är bra..! Och ja, aldrig aldrig skulle jag överge honom..!! Tack vännen... Kram..

vicke: Kloka du... skulle vi gå efter skönhet, så har jag nog inte sovit på de senaste 150 åren... typ! Åtminstone är det vad spegeln säger mig när jag tittar mig i den..!! Kram..

ingrid: Tack kära du... ja, det är ett älskat motiv! Sovet är ju som vanligt.. men jag jobbar på det! Hoppas allt är bra även med dig.. och att du får njuta av vackra höstdagar! Kram..

gisan: Precis exakt så är det..! Det är därför vissa dagar blir ett fall ner till avgrunden... men bara ett tvärdipp, sen är man fort uppe igen! Dina ord går djupt.. Kram..

trollpackan: Åh, tack snälla du! Ja, det här eländes-sovet är ett stort aber.. men jag jobbar på det! Kram..

bollebygdsbo: Åh, du med det sötaste ansiktet häromkring! Din bild ger verkligen glädje..! Tack snälla du för att du tänker på mig.. det värmer.. alltid! Kram..

christina: Va? Försvann bloggen? Ja, vi hade ju åska här igårkväll.. kanske det var därför? Hoppas iallafall att du har sovit gott, och att du, som jag vet älskar hösten, får en dag med höstsol, vackra färger och bara lite lite värk! Kram..

pialotta: Ja, du vännen... jag får än en gång tacka för att jag fick följa med dig på den resan! Genom dina vackra foton så tog du med oss allihopa som besökte dig.. och jag fick se en marknad som jag jämt undrat över! Att du tog dig tid och la in dem på bloggen för att jag skulle kunna göra det... tack tack tack! Kärleken.. nej, den kanske inte tar semester.. men den flyttar! Kram..

Anonym sa...

Rart och vackert inlägg, hoppas ni får många fina höstdagar här framöver. Ha det gott...