tisdag 2 oktober 2007

Dagen idag...


(Bild Lillån Rajastrand)



SE var så så trött idag - vilade mycket. Inte deppad men trött...!
Jag städade, tvättade, ringde samtal, lagade middag, inget dipp... så nu är jag också trött!
Carolina var som ett yrväder när hon kom hem... hon var inte trött!


Så en vanlig dag...en dag närmare det oundvikliga...!


Måste måste försöka sova nu... Sov så gott alla..!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så mycket du bearbetar hela tiden. Det finns så mycket mellan raderna. Jag önskar så att du hade fått vara med i Göteborg på en Må bra-helg. Hotellfrukost, dipp på eftermiddagen, en räkmacka i baren som var mer än en hel måltid. Kramar...

Anonym sa...

Hoppas du har fått sova riktigt gott i natt. Du är en fantastisk människa Elisabeth....Som kan komma in hos mig och ge sådana uppmuntrande och lyckogörande kommentarer. TACK för att du finns. Kramar till dig....min vän.

Anonym sa...

Jag hoppas att du fick sova gott, vännen min! Stora kramar!!!

Anonym sa...

Hoppas du fick en god natt och har vaknat upp till en bra dag idag!
Tack söta du för alla fantastiska ord hos mig. Ibland finns inte orken att svara, men jag läser och tar till mig. Du är fantastisk! Största kramen!

bollebygdsbo sa...

Låter i alla fall som om du fått gjort det där vardagliga som ju måste göras - av en eller annan anldening.

Jag hoppas att även denna dag, tisdag, blir en, i dina ögon, bra dag.

Kram från Bollebygd

Eleonora sa...

Tack för din titt-in.Nu ska jag rusa till frissan för att klippa håret. Sedan blir det lite sällskap till barnbarnet Calle, som brutit foten och sitter ensam hemma - spel av något slag gissar jag. Så mycket du fick gjort igår. Förstår att du blev trött, men kanske kan du ta ldet ite lättare idag. Kram min vän

Anonym sa...

"Det oundvikliga"...?

Synd att du inte fick dig lite dip med tilltugg, men det är enkelt fixat en annan kväll! Annars kan man ju alltid skala sig en morot och bara dippa den i salladskrydda! Ännu enklare. ^^

Anonym sa...

Kommer inom på en kafferast och bjuder dig min arm..
Följ mig bortåt vägen:-)
Hej hejsan hejkram

Annela sa...

Kommer in i min morgonrock och säger God Morgon (idag hade jag en låååång morgon) och hoppas att du kunnat koppla av i en god nattsömn. kram

Anonym sa...

Det är bra Elisabeth! Lev i nuet och släpp tankar på framtiden, den kommer ändå!
Ta till vara på ögonblicken istället, de fina som du kan ha kvar som minnen sen..
kramar

Christina sa...

Tack vännen för ditt besök, blir så glad.
Hoppas att du får sova lite och hämta nya krafter.
Allt gott till er
Kramkram

Elisabeth sa...

gisan: Åh, min vän.. det skulle ha varit en upplevelse att få se Göteborg! Men man vet aldrig vad framtiden har att bjuda på..! Kram..

annika: Ja..tack vännen, men du vet hur det är med sovet!! Du är också en fantastisk människa - på många sätt! Kram..

maria: Tack vännen.. nja, som vanligt med sovet! Men jag sov ett par timmar på förmiddagen.. så det kändes överlevnadsbart idag..! Kram..

isabelle: Tack själv min vän! DU är ju om någon fantastisk... en kämpe och en förebild!! Kram..

bollebygdsbo: Ja, vardagen tar ju liksom inte sjukledigt.. den måste ju alltid fungera! Hoppas även att du har fått en bra dag..! Kram..

eleonora: Åh vad roligt att gå till frissan.. det skulle även jag behöva göra! Blev du nöjd? Vad tråkigt för lille Calle.. och långtråkigt gissar jag! Men då är han nog mer än glad att du kommer, och fördriver tiden med honom en stund! Hoppas ni fick trevligt! Kram..

stina: Ja, den resa som vi gör nu, med Sven-Eriks sjukdom går ju bara åt ett håll.. en grym väg, mot ett grymt slut.. det är oundvikligt, obarmhärtigt och den enda väg som finns! Jag brukar dippa(sova) på soffan, och även äta dip-såser där! Vi ska prova dina förslag nästa gång..! Tack för dem.. Kram..

pialotta: Ja.. jag hade inte möjlighet att gå armkrok med dig när du var in... men jag hälsar på lite senare..! Kram..

annela: Låter helt underbart! Att bara få gå omkring i morgonrocken en förmiddag! Fram för fler sådana initiativ..! Kram..

trollpackan: Vet du, det är precis det som jag kämpar för att göra! Tänka på framtiden... nej, det orkar jag inte! Men ibland gör tankarna sina egna små utflykter.. och man hinner inte stoppa tänket! Kram..

christina: Hoppas verkligen att DU fått sova och/eller vila idag! Det behövde du nog... men känner jag dig rätt, så behövs det nog inte mer än att du känner dig LITE bättre.. så är du uppe och donar!! Fast du egentligen inte borde..?!Kram..

Anonym sa...

En extrastor kram till dig ikväll! Kramar...

bollebygdsbo sa...

Tänkte bara tala om att igår kom min "bibliotekariedotter" till Umeå.
Hon ska stanna till onsdag eftermiddag då hon flyger tillbaks hem igen. :-)

Dubbelörn sa...

Klantade till det o glömde kortet... men du vet nog ändå *gapskrattar*

Kramar

Anonym sa...

Vilken vacker bild.
Vattnet rinner så som dagarna och livet.
Ofrånkomligt och sorgligt. Men också vackert och glädjerikt. Tänk så många motsatser som ryms och samsas i livet. Sov gott och dröm vackra drömmar.

Nu vet jag inte om det gick iväg så jag skickar det igen för säkerhets skull. Kram

Eleonora sa...

Tassar in och ger en godnattkram. Håret blev bra och Calle lycklig som fick både lunch och wienerbröd och en chokladbiskvi! I morgon ska jag ta honom till sjukhuset där dom röntgar och ser att det läker som det ska. Sov nu så gott min söta vän

Elisabeth sa...

gisan: Vännen...tack! Du är en så otroligt god människa.. jag tackar änglarna att du finns - varje kväll! Kram..

bollebygdsbo: Ett besök i den stora metropolen Umeå... hoppas hon får/har en trevlig vistelse här! Är det genom jobbet hon är här? Sov så gott.. Kram..

dubbelörnen: Nu har du gjort mig verkligen nyfiken...!!! Åh, vad jag gnuggar de pyttesmå geniknölar jag äger, och som är i det närmaste obefintliga den här tiden på dygnet! Är det något jag ska se? Hmmmm...? Kram..

kersti: Ja, visst är det så! Kanske är det också så vi ska förhålla oss till livet - insikten om att livet är just sådant.. både gott och ont.. sorg och glädje.. dag och natt. Sov så gott du med, vackra vän.. Kram..

eleonora: En STOR och VARM godnattkram tillbaka till dig..! Hoppas allt ser bra ut imorgon för Calle! Jag gissar att du var bäst i världen idag, som bjöd på den ena godsaken efter den andra.. vilken lycka och trygghet att ha någon som du så nära..! Kram..

Annela sa...

Skickar min skyddsängel till dig att ha över natten. God natt önskar jag dig,
kramar