torsdag 17 juli 2008

Nöden är...





... uppfinningarnas moder, heter det. Så idag...


... eller rättare sagt imorse, så stod en mamma och hennes dotter först i kön till tidningen Glamours stora evanemang som var ute på stor turné. De delade ut goodibags till de första 100 besökarna, innehållande smycke och örhängen från Pilgrim, dvd-film, bok, parfym från cacharel, puderdosa från Dr Hauschka...eh, vad har jag glömt... ja, det var iallafall en helt helt överlycklig Carolina som tog emot den rosa papperspåsen! Hennes mamma fick också en påse... men av någon konstig anledning var det lite färre "lyx" i den.... men det gjorde då verkligen detsamma!!

Hon tävlade om en årsprenumeration... fick solkräm... och som grädde på moset så fick hon en makeup alldeles gratis...


Sen tog vi en kaffe på Sandy´s, och gick och satte oss i Rådhusparken.... och ni vet... sitta där och bara se Carolina le stort, och visa innehållet i goodibagen 20 gånger.... vara så överlycklig över det hon fått... ni vet, då tyckte jag att Gud ändå varit ganska god idag! (Jag kände bara gråtet... de där tårarna av glädje... för så är det ju... hennes glädje är ju min glädje!)


Sen gick vi tillbaka till Glamouret... hon ville ju gärna stila lite med sin nya goodie-bag!!


..........


Så nu är jag rik.... trots en lång dag... en lång väntan i kö.... slut i huvudet... och lite annat smågnäll... så känner jag mig rikast av alla idag!


Tack vare uppfinningarnas moder.... och med lite styrfart ovanifrån!




13 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det är härligt att höra att ni får uppleva en och annan ljusglimt! Jag hoppas på flera för er. Själv har jag gått ensam i grannstaden och strosat och tittat och fyndat lite... fast bara lite. Fick mig ett nytt strykjärn t.ex. Fast det var planerat, men enligt expediten var det ett fynd...

Annela sa...

Vad underbart det låter! Vad gör man inte för att se sina barn glada? Jag minns när de 2 äldsta pojkarna var små. Då stod jag i kö i tre timmar för att de skulle få autografer av Martin Dahlin och få se honom i verkligheten. De har kvar korten ännu.
Hoppas att hon vinner årsprenumerationen också.
Kramar,vännen...

Unknown sa...

Åååh, vad glad jag blir. Sånt här värmer verkligen en mors hjärta. Själv så är jag på Teneriffa och har en unge som slocknat efter en dags hårt arbete ovanpå sängen och jag passar på att fixa lite med datorn under tiden.

Jag är så tacksam för alla era ljusa stunder.

//Enastående mamma

Anonym sa...

Och det är sådana saker som gör att man faktiskt orkar ett steg till och så den underbara känslan och synen av att få se glädjen i sitt barns ögon och leende..

~ Eva ~ sa...

Härligt, så härligt, denna stora glädje i det lilla, som livet bjuder på, och som Du så moderligt förmår att ta tillvara Elisabeth...!

Sitter här och fnissar gott och lyckligt jag också när jag ser bilden av Carolinas glädje framför mig genom dina ord :-)))

Varm kram om er båda, från Eva

mossfolk sa...

Vad glad jag blev av att läsa här idag! Både en påse med det innehållet och att bli sminkad. Vilken lyckad dag!

Anonym sa...

Kan tänka mej att carro e lycklig kan se henne framför mej. Ja vad gör man inte för sina barn.

Kram Bittan

Anonym sa...

Härligt!
Det finns saker som inte kostar, eller inte kostar så mycket.
Det är ganska roligt att leta upp dem också. Leta på nätet i din stad, i tidningar osv.
Kram Nalle

Anonym sa...

Vad härligt det låter.... Att glädjas åt det "lilla" är en stor gåva.... Hoppas glädjen håller sig kvar lite =)
Kram

Anonym sa...

MEN vad glad jag blev! Av att du/ni hade en sån fin stund..tårar av glädje kom för er, kan riktigt känna hur stolt hon var :) och du också..tack för dina värmande ord, jag ska lyxa mej riktigt idag..flanera och få krafter igen..andas och bli omhändertagen! Stor kram och tack!

Laila sa...

Det är änså skönt att man ändå i nöden kan hitta dom där små, små guldkorna som bevarer ens leende.

Har inte glömt dig trots att jag varit dålig på att kommentera. .-)

Musikanta sa...

Det var ju bra att ni var uppe med tuppen! Måste ta mig en titt på vad "Glamour" är för en tidning.

En goodibag är verkligen lycka för en tonåring! Såna små stunder av lycka behövs verkligen i ert liv! Hoppas på fler sådana för er framöver!

Kramar från Musikanta

Gisan sa...

Vill bara tala om att jag är hemma igen med dina skyddsänglar i mitt bagage. Återkommer... Stora, varma kramar...