söndag 20 juni 2010

Input...


... kom det idag. I form av en tomatplanta o sommarplantor som min kusin o hans fru svängde förbi med. Jag blev så himla glad... o imorgon ska jag o Carolina göra lite midsommarfint på balkongen.

3 kommentarer:

Bittan sa...

Ja ibland får man bli överraskad...Ja då kommer ni att få det fint på ballkongen....o sedan kommer det myket tomater som ni kan ha på mackan....Kram

trollmor sa...

Förstår att det är tufft.Tänk om vi bodde närmare varandra så där att man kunde springa ut och in till varandra som vänner gör.C kunde hjälpa mig med hundarna och gräsmattan ,ha ha.
Kunde kanske hänga med Jenny.Vi skulle kunna ta mysiga cykelturer med fikaväskan där bak.
Känner en stor sorg just nu över att grannarna tömmer sitt hus. Dom har varit som guldkorn i den stora grå vardagen.Ikväll ringde hon och skulle sova första natten i sin lägenhet.Det kommer att bli fruktansvärt tomt.Tabletterna jag äter gör mig låg i humöret och trött. Vill göra något kul men det är så svårt att lämna valpen . Gubben jobbar ju jämt och han ser jag bara när det är mat och när han sover men så är det ju här när marken inte är frusen.
Hoppas vi kan göra något någon dag i sommar.
Kramis ewa

Kajsa sa...

Tänk att mitt i din sorg ger du en sån styrka! Jag skriver inte alltid här hos dej men jag läser! Faktiskt så måste jag tacka dej föratt du finns! Ditt livspeppande peppar även mej!/STOR kram