söndag 17 oktober 2010

Dagen blev inte som jag tänkt mig...

... och kvällen är inte så bra den heller.
Jag har en längre tid dragits med en tandköttsinflammation, och haft en speciell tandkräm att borsta med.
Men idag har det varit verkligen ont, och jag har ätit alvedon hela dagen. Inte så bra nu heller... men jag försöker härda ut till imorgon bitti. Då är det bara att svälja tandläkarskräcken, och ringa tandläkaren... för ingenting kan vara värre än det här.

Det kommer att bli en lång natt.

6 kommentarer:

Renée sa...

Avskyr oxå tandläkaren så jag förstår verkligen ditt dilemma. Hoppas det går bra! Kramis

Tant Greta i Afrika sa...

Käraste vän, jag kan riktigt känna hur ont du har just nu. Det är kväll och jag sitter i sängen och skriver, tänker på dig och vill så gärna skicka dig några varma vackra ljusstrålar in i din värld. Skall tänka på dig i natt när jag vaknar till och hoppas att du lyckas sova lite. Stora kramen.

Caja: sa...

Hoppas du får hjälp idag. Kram/c

Bloggblad sa...

Åh, vad jobbigt... ska det aldrig ta slut med jobbigheter? Hoppas att du får snabb hjälp!

Anna sa...

Hoppas du får hjälp så fort som möjligt!

Elisabeth sa...

rENÉE: Tack snälla! Ja, det här med att gå till tandläkaren är verkligen ingen hit! Men nu finns ingen återvändo, om jag inte vill bli tandlös inom en snar framtid! Nu väntar en lång tid framöver med många tandläkarbesök, så det är bara att "bita ihop"! Varm kram..

tANT GRETA I AFRIKA: Tack snälla! Ja, det var nog de ljusstrålarna som fick mig att somna till slut.. tack! Än om... ja, det blev inte så mycket sov, som du kanske förstår. Du skriver vackert, ljusstrålar som bär. Varm kram..

cAJA: Ja, tack snälla! Nu kan jag iallafall dricka vatten utan att jag nästan dör... och med lite alvedon så fixar det sig nu när bedövningen har släppt. Varm kram..

bLOGGBLAD: Tack snälla du med! Ja, men visst är det lite så... ketchupeffekt på mycket ibland? Nu är väl i och för sig inte tandvärk något att oja sig över i vanliga fall, men har man, som jag, en nästan oresonlig tandläkarskräck, då behövs det inte mycket. Å det är väl just på grund av denna tandläkarskräck, plus att det funnits annat som jag bedömt viktigare, som jag har de problem jag har idag. Varm kram..

aNNA: Tack snälla! Jo, nu har jag fått provisorisk hjälp, och nu blir det en låååång behandlingsperiod framöver! Varm kram..