torsdag 14 oktober 2010

Det går dåligt...


... att fota 'lapphandskar'! Men jag blir som barna... nån som vill komma hit och göra en snögubbe med mig?

10 kommentarer:

Nonna sa...

Nej, jag blir heldeppig, snö nu redan och sen ska vi ha snö i 6 månader framåt. Jag hoppas på spöregn och det kommer nog för det ska bli varmare.
Snö för mig innebär halka, fallrisk, problem med bilrutor, mer kläder som ska på som förlänger morronrutinerna, usch jag ser inte något positivt med att det ska snöa i oktober. Har alltid varit "felplacerad" i denna landsända men DET går ju att råda bot på.
Sköt om dig o ta en snöpromenad du som gillar läget.
Kram Nonna

Anonym sa...

Fin bild!
Marie

Renée sa...

Jag verkligen avskyr snö och vinter... Kanske för min kropp inte gillar kyla helt enkelt. Ha nu en bra dag!

Bittan sa...

jag vill det......

Kram

Kersti sa...

Redan, det som var sommarlov alldeles nyss. Nej jag tror jag väntar lite med snögubbandet och njuter av en blek höstsol istället. Du får mer än gärna sitta bredvid. Kram

Elisabeth sa...

nONNA: Rent praktiskt så har du alldeles rätt... visst blir det mer olyckor och påbylsning av vinterkläder etc etc. Men för mig är det också en känsla av glädje och eufori när de vita snöflingorna täcker det mörka och grå. Å som förebådar både mysiga advents- och juletider. Som sagt... som barna. Du kanske får flytta längre söderut... till Kanarieöarna kanske? Sköt om dig du också... och håll tummarna för solen! Varm kram..

aNONYM MARIE: Tack snälla! Som den proffsfotograf jag inte är så blir jag glad över en sådan kommentar! Varm kram..

rENÉE: Jag kan förstå dig! Har man en kropp som inte tål kyla så är det inte att undra på! Men visst blir det lite ljusare med det vita ändå? Hoppas du haft en bra dag.. och att du får ha en bra kväll! Varm kram..

bITTAN: Ja, men du är så välkommen, min goa vän! I GBG får ni väl knappt någon snö alls oavsett om det är oktober eller december? Varm kram..

kERSTI: Ja, men du vet... tiden verkar gå allt snabbare! Kanske har det med åldern att göra? Vilket i så fall betyder att vi snart har sommarlov igen!Då kanske jag får möjlighet att sitta bredvid dig igen? Varm kram..

Anonym sa...

Alltid svårt att fota snöfall... jag tillverkade en snöbild i photoshop :)

Nina Lindh sa...

Jo, det var jag som skrev om att göra bild i photoshop... men sedan fick jag för bråttom...

Eleonora sa...

Näääää - jag gillar inte snö!! Du får leka själv.

caja sa...

Klart jag vill ;-D att min kropp inte vill DET är en helt annan sak, den mår verkligen kasst i kylan det har jag fått erfara sen jag kom hem efter en månads värme....

Tassar in till dig för att önska en bra helg Elisabeth.
Kram till dig och de dina/caja