måndag 25 oktober 2010

Nu ska jag putsa fönster...

... och Carolina har gått till skolan.
Ikväll ska hon hem till en klasskompis och baka kladdkaka. Hon såg fram emot det...

Egentligen så har jag väl ingen större lust att putsa fönster. Men man måste göra det bästa man kan av det man har... och jag slipper tänka. Fokusera på att göra det fint här hemma...

Egentligen så skulle jag vilja sätta mig ner här och skriva om det som hela tiden ligger som en mara där i bakhuvudet. Det dåliga samvetet... om rädslan hur det är med honom nu... och hur svårt det är att vara modig. Men det är för svårt att tänka på det nu...

... så jag ska putsa fönstren istället!

5 kommentarer:

Renée sa...

Det som ligger och gror i bakhuvudet kanske behöver mogna innan det kan komma ut... Det kommer nog så småningom, stressa inte fram det. Många kramar!

Caja: sa...

"Mod är en fråga om försiktig balans."// Gottfried Edel

Kram/c

Camilla sa...

Ibland är det bättre att välja den lätta vägen, där kommer nya dagar då man måste ta de svåra.

Usch ja, jag behöver också putsa min fönster. Får nog göra det till helgen. Det går inte att skjuta upp mer. Nu när solen tittade fram så syns det ännu tydligare att fönstrena är smutsiga. :(

Eleonora sa...

Fönsterputs behövs ju nästan jämt.
Kom gärna hit och fixa mina!

Elisabeth sa...

rENÉE: Du har så helt rätt, tror jag.. det behöver mogna. Å somligt orkar man bara ta fram en bit i taget. Tack, min vän! Varm kram..

cAJA SOM: Ja, min kloka vän... det var verkligen en tänkvärd mening... för visst är det ju så... man måste balansera! Varm kram..

cAMILLA: Du kommer också med kloka tänk och input... och jag tänker: "jo, men så är det.. ibland är det lättare att välja den lätta vägen"! Helt enkelt för att överleva..
Sen låter det rätt skönt att höra att det finns fler med oputsade fönster.. tack, min vän! Varm kram..

eLEONORA: Min vän... hur trist jag än tycker det är att putsa fönster, så skulle jag mer än gärna hjälpa dig att putsa dina fönster, om vi inte bodde så långt ifrån varandra! Varm kram..