söndag 20 maj 2007

Nu är det en ny dag...


...och allt som var igår är redan borta! Sven-Erik står ute i det vackra vädret o funderar på hur han ska slipa staketet! Älskade, måtte jag bara orka...!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Tack för din fina kommentar på min blogg. Ja, ju äldre man blir, desto viktigare känns det att hålla kontakten med sina släktingar. Man märker ju att med åren så faller en efter en bort och man själv flyttas längre och längre fram i kön...

Jag hoppas att du ska orka och få krafter...Förstår att situationen är otroligt jobbig. Hur jobbig kan förstås ingen av oss andra förstå, man kan bara försöka att tänka sig in i det.

Tänk dock på att endast ta en dag i taget, eller som det står i bibeln: "Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga" (Matt 6:4).

Jag är glad att S uppskattade CD:n med Evie, hon var ju i ropet när vi var i övre tonåren och det är ju den tiden man gärna tänker tillbaka på och minns, på gott och ont.

Hälsa S så gott från mig och ha en skön avslutning på helgen.

/C

Christina sa...

En dag i sänder, är det bästa man kan göra.
Av kärlek blir man stark...
önskar dig och de dina allt gott
Kram/Christina

Anonym sa...

Och i morgon är en annan dag......Hoppas verkligen att du orkar....Förstår att det måste vara jobbigt. Hoppas du haft en bra helg i alla fall:) Kram....

Elisabeth sa...

thailand-scherloff: Är det någon som ska tacka så är det väl jag! Du skriver så fint så jag nästan börjar gråta...
Ditt tänk om att ta en dag i taget är så vackert! Brukar ta ett snack med Gud de dagar jag inte orkar bära mina bekymmer riktigt.. och vips, så har man klarat den dagen också!

Ha en bra måndag...

christina: Önskar dig detsamma! Nu kommer nya dagar.. kram

annli: Jo, det gör jag ju! Måste ju det! Alla har vi jobbigt på något sätt...! kram