onsdag 1 juni 2011

Hjärtstärkande...

... är ett bra ord nu. På många olika sätt...
Mamma som får det intravenöst hela tiden nu. Å vi som får det genom alla de som med förbön och hållna tummar går med oss på vägen nu.
Nu blir det bara en kort tanke om det... vi är på väg upp till mamma igen.

Vi var på HIA hela dagen igår också... och det var en rätt mosig och deppad mamma som mötte oss. Hon hade nästan tänkt ge upp, sa hon. Men så kom vi, "mina flickor" som hon sa, och det märktes hur glad hon blev. Pappa är ju också där... vilket naturligtvis är det viktigaste för henne... men det blir lite mer "fart och fläkt" när vi dyker upp. Säger hon.

Men hon fick inte behålla någon mat... utan kräktes upp både lunch och middag. Hela dagen så så trött... svullen om ben och fötter... men vid gott mod ändå. Hon har också fått en ny infektion i kroppen... vilket betyder mer mediciner.

Men blodtrycket var igårkväll bättre... hon kissar bättre... och pappa, som var med henne igår kväll berättade att hon såg piggare ut än under dagen.. vi får se om det sen håller i sig när de sätter ut den hjärtstärkande medicinen Simdax.

Ja, nu blev skrivet som det blev... men tack alla ni som finns därute... jag ska vara tacksam för er hela livet... ni är för mig, eller för oss alla som går bredvid mamma nu... hjärtstärkande!!

Nu upp till HIA igen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker på er! Skönt att det i alla fall blev lite bättre för din mamma!
Hälsningar från Marie i Göteborg

Renée sa...

Måste vara jobbigt att gå brevid utan att kunna göra något alls... Håller tummarna som vanligt! KRAM

Enjoying my *new* lifestyle sa...

Tänker på Dig <3<3<3 Usch, så tuff Ni har det!!!!

Skönt att din närvaro piggar upp din mamma!!
"Bara" att vara i närvarande i ens sjuk personen tillstånd och den person som är sjuk känner en enorm glädje i hjärta innerst inne... om man bara är och bara finns i varandras närvaro.

Tänker på Er Allesammans <3<3<3
Kram Tina

johanna w/lovely little queen sa...

Många kramar till er!