måndag 13 juni 2011

Ikväll somnade jag vid teven igen...

... men jag sov inte så himla bra inatt, och sånt brukar ju komma surt efter.

Idag har varit en bra dag ändå, tycker jag. Jag har varit på Röda Korset och jobbat, och Carolina har både spelat brännboll, och varit ute och ätit/+bio med klassen nu ikväll. För henne, och resten av klassen är det bara fokus på torsdagen nu... vilket betyder STUDENTEN!!

Så... för hennes mamma blir det nu detsamma!!!
Ingen sorg för gårdagen... och ingen oro för framtiden. Eller som jag sa till min läkare imorse... "jag kan inte tänka på det som var igår... inte tänka på det som finns imorgon heller... jag kan bara leva dagen som den ser ut just nu och just här... och sen fixa till det så gott det bara går!"


Hon förstod det... och idag har jag en dotter som tar studenten på torsdag.
Å jag vill så gärna ge henne den underbaraste av dagar...

4 kommentarer:

Ewa sa...

Här o nu....det är vad som gäller i våra liv just nu...:) :(
eller i allas liv egentligen <3...
kramar till Er

Eleonora sa...

Jag är alldeles övertygad om att det kommer att bli den bästaste dagen för Carolina nu på torsdag. Du och din syster kommer att ordna det så fiiint för henne.

Några dagar var jag i Dalarna hos Guldlock och det var lika fint som alltid. Men oj vad tiden går - vet du att hon nu har fyllt 5 år!!

På lördag reser jag med dottern och hennes familj till Tylösand för att fira semester där en vecka tror jag. Kanske två.

Ha det nu alldeles underbart båda två på torsdag och hoppas lilla mamma kan klara sig gott hemma med pappa din.

Kram kram söta Elisabeth

Kersti sa...

Bamsekramar från ett regnigt Enskede.

Häxann sa...

Hoppas ni får en underbar dag som kan stanna kvar i minnet. Sådant behöver man plocka fram när det känns svårt att leva här och nu.