lördag 22 december 2007

Kanske du inte vet...





Till mina bloggvänner... och alla de som bär nu...

... hur viktig du är? Kanske du inte vet att du bär någon?

Inte vet jag om jag tycker att jag "bär" någon speciellt mycket här i världen! Men när jag hittade dessa tänkvärda rader, så kände jag att kanske är det så, att vi inte tror oss ha så stor betydelse här i världen, och att det vi gör för någon annan inte betyder något, som kan bära och hjälpa henne framåt i livet... !

.... och just därför vill jag berätta för dig nu, hur viktig du är för mig. Att du bär mig igenom min svåraste tid i livet nu....


... och jag kan bara säga TACK...


25 kommentarer:

Kajsa sa...

Du lyfter verkligen! Du som har så mkt annat omkring dej som är viktigast har ändå tid att ge såna varma och upplyftande kommentarer.
Han saknade dej när du var borta, hans stora kärlek och trygghet.
Stor kram

Anonym sa...

Vilka fina ord! Om du bara visste hur mycket du berör...
Jag önskar er en så god och underbar jul ni bara kan få, njut och ta vara på varandra!
Julkramar i massor!

Eleonora sa...

Det där med att engagera sig i andra människor, att visa att man bryr sig, att våga göra intrång på rätt sätt, att ställa upp och finnas till när någon man vet behöver det - det är medmänsklig kärlek! Så självklart för en del människor, men inte alls för de flesta, som kanske tycker "man ska inte störa" eller "man ska inte lägga sig i". Genom personer i min lilla seniorklubb har jag förstått hur glada och uppmärksammade många känner sig bara av den enklaste uppvaktning.

Nu tar jag julpaus i bloggandet men tittar in till dig när jag hinner. (har ju sonen + familj boendes här) Du vet att du ofta är i mina tankar och om dom kan bära dig en liten stund blir jag lycklig. Många goa julkramar till dig min söta Elisabeth.

Anonym sa...

Kikar in hos dig för att önska dig och din familj en riktigt fin jul!

Stor kram!

A sa...

Min underbara vän. DU har BURIT mig genom denna sommar och höst... Utan dig (och en annan) så hade jag nog inte klarat det så bra... Dina kommentarer värmer och lyfter verkligen och det var sååå skönt att kunna lätta hjärtat för någon om vad som hänt. Denna någon blev DU och det är jag så glad för. Ha det bäst sötis. KRAMAR =)

Ingrid sa...

Det är nog vi som ska säga tack till dig Elisabeth, som delar med dig av dina erfarenheter och tankar kring det ni går igenom.
Hoppas ni får en riktigt skön svartsöndag (så kallar vi 4:de advent eftersom det är den enda söndagen då man "får" arbeta).
Kram Ingrid

Kaffebönan sa...

Tack du kära Elisabettan..
Din kraft bär jag med dig.. vi delar:-)
God Jul på dig o hoppas den blir snäll mot dig o de dina..
Stor kram*

Anonym sa...

Vad fint och tack för de fina orden! Dom värmer mig! Stor kram till Er alla, och önskar dig och din familj en
fridfull och varm jul! Ni finns i mina tankar, jag sänder dig stora styrkekramar!

Isabelle sa...

Tack själv vännen. För att du delar med dig och för att du finns. Önskar dig och din familj en riktigt GOD JUL. Ta hand om dig ordentligt. Julkramar!

Christina sa...

Det är du som skall ha ett tack för att du är just den fina människan du är.
Önskar er en härlig lillejulafton
Kram vännen min

Anonym sa...

Du betyder väldigt mycket för mig med, en sann vän som tittar in hos mig när ingen annan bryr sig gör mig så lycklig. Att jag inte har något vettigt att skriva om dag till dag, så kommer du ändå. TACK Elisabeth!
Din vän Anita

Anonym sa...

Vill bara önska er en god jul tillsammans! Tack också för i år, din blogg och dina kommentarer har betytt mycket för mig. Cyberkram i massor!

Lallis sa...

God Jul, goa du!
Hoppas att din/er julhelg blir fin och harmonisk och full av gemenskap och glada stunder.
Kram Lallis

Gisan sa...

Så vackra rader! Både på kortet och dina egna. Du bär så många fler än du anar. Du är en av de människor jag "mött" under 2007 och tar med mig in i framtiden. Kramar...

Majsan sa...

Så fint och så tänkvärt!

Önskar dig och de dina en riktigt fin och God Jul!
*kramar om*

Dubbelörn sa...

Du berör min goaste vän!! Dina tankar o ord berör mig på djupet o har fått mig att se livet på ett helt annat sätt. Allt kan förändras...

Varma julkramar till dig o din familj

Anonym sa...

Den var fin, Jag villÖnska Dig och de dina en riktigt God Jul.
Förringa inte dig själv Du om någon "Bär" eller hur?

Anonym sa...

Hoppas att du får en fin och mysig jul!
kramisar!

Anonym sa...

God Jul & Gott Nytt År!

Anonym sa...

Sov gott inatt gumman... Hoppas din morgondag blir riktigt fin=) Massor av kramisar....

Anonym sa...

Skönt att bli buren och skönt att ibland få bära. Tänk de där ögonblicken när man förmår luta sig tillbaka och känna tillförsikt i att vara buren. Jag önskar dig och din familj en god jul och ett gott nytt år - med allt vad det innebär. Kom ihåg; livet bär.
hälsningar Annebelle

Anonym sa...

Ibland bär du, ibland bär jag. Så är det i livet. Om du visste hur mycket dina inlägg hos mig betyder. Du lyser upp min dag med dina ord. Att få göra en annan människa gott. Just det är vad julens budskap lär oss. Stor kram och en God Jul önskar jag er alla på Himlastigen.

Elisabeth sa...

TILL ALLA:

Jag blev så... ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... så förundrad och ja,... ni skriver så varma och fina ord och hälsningar så jag blev bara helt varm härinne, kände mig så liten... och så oändligt, evigt tacksam att jag fått möta er.

Någonstans läste jag också att " de som lyssnar kommer med hoppet", vilket jag tyckte lät så vackert och sant. Goda talare finns det gott om... men goda lyssnare? Hur många sådana finns det, och hur ofta dyker de upp när vi verkligen behöver någon som lyssnar?
Därför.... så har jag fått en gåva, en skatt... ja, jag vet inte riktigt vilket ord jag ska använda för att berätta hur rik jag tycker mig vara.... som har mött så många goda lyssnare här... NI!!

"DE SOM LYSSNAR KOMMER MED HOPPET"... TACK!!

(Förlåt att jag inte har så mycket tid över att besöka, och kommentera hos er nu... men det är ganska fullt upp här - mest hela tiden...)

Från mitt hjärta... varm julkram!

Bloggblad sa...

Å, vad fint skrivet, jag blir nästan tårögd. För man vet ju inte egentligen...

Jag har lärt mig att man aldrig kan välja själv om man vill vara viktig för någon - man väljs bara ut av sitt sätt att vara. Och det finns inget som nånsin gjort mig så glad som när jag fått bevis för (oftast flera år efteråt) att jag betytt något för någon elev.

Hoppas ni får en bra jul! Här har vi lite "både och". Så jag passar på att njuta när det är "och".

Anonym sa...

" EN DROPPE DOPPAD I LIVETS ÄLV
HAR INGEN KRAFT ATT FLYTA SJÄLV.
DOCK FINNS ETT KRAV PÅ VARENDA DROPPE -
HJÄLP TILL ATT HÅLLA DE ANDRA OPPE"