fredag 28 december 2007

Mannen utan fruktan...




... kallar jag honom. Det har jag alltid gjort...!

Jag är alldeles för trött för att skriva någe vettigt här ikväll... det har varit ganska mycket idag.

-Pontus P till klippning. Fick leja pappa att skjutsa...
- Fika hos mamma och pappa...
- Hem och leta upp hela huset efter ett borttappat kvitto...
-Städa...
- Hämta Pontus P...
- SE och jag på Coop...
- Fixa middag...
- Inget dipp...
-Se film med SE...


Men SE har haft en mycket bra dag... och när jag kom hem, efter att ha varit och lämnat Pontus P, så hade han torkat golven! Visserligen inte dammsugat innan.. och bara köket och hallen... men ändå!!
Vad glad jag blev.... och jag har skrutit (heter det så?) hela dagen... och han har varit som en sol! Ett vackert minne med "Mannen utan fruktan"... som nu ligger och sover därnere! Jag hör hur han snarkar och att både Tv:n och Radion går för fullt inne på hans rum!

Carolina-gumman har varit på stan, och fyndat på mellandagsrean... ! En guld-väska för 99 kronor på HM.... ja, det var hennes lycka idag!


Sov så gott... och vakna vackert...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt Elisabethan.. jag ler med hela fejset då jag läser här hos dig.. så fina ord du gav din vän här, Gisan oxså.. visst är det så att vissa människor bara fastnar man för..

Ha de fint nu idag oxså och kanske SE har en annan överraskning till dig denna dag.. vem vet, hoppas en braig sådan..
Pözz/Pialotta

Eleonora sa...

Söta vännen min - upp och ner går dagarna och livet - ibland bra och ibland inte. Men så tror jag vi har det litet till mans, Skulle bara önska mer stabilitet för dig. Du söta lilla späda kvinna, allt gott för det nya året önskar jag dig och framför allt att glädje och ro ska finnas i ditt hus. Må ni alla tre få en fin Nyårshelg! Många varma hälsningar XXX o OOO

Anonym sa...

Vad kan man annat göra, vakna vackert med så vackra ord som de du skrivit hos mig. Nästan så jag rodnar. Jag blir så innerligt glad över att lyckas förmedla något som kan beröra även andra. Jag hoppas att ni får en fin dag på Himlastigen. Kram

Anonym sa...

Gott slut på alla områden önskar jag dig och din familj! Må år 2008 bli ett betydligt bättre år för dig och Caroline, för det skulle ni behöva!Ett år där ni två hittar en väg att leva på ett nytt sätt. År 2008 kommer även att kännas tungt, eftersom livet förändras. Men varje förändring leder fram till något gott. Göm varje stund av något bra och normalt i era hjärtan. Och du och din dotter har era minnen från en annan tid att ta fram då och då, då livet var som vanligt. De minnena kommer att överväga efter ett tag.
Kram/
Ewacarin

Anonym sa...

Ja, här var det fullt upp =). Men vad skönt att S-E haft en bra dag och vad duktigt av honom att tvätta golven... Det är en himla grann karl du har Elisabeth=). Ha en jättefin dag. Puss & kram...

Anonym sa...

Hej Elisabeth, kommer förbi med en kram.
Underbart av SE att ta sig an golven, fastän det inte var damsuget innan. Men vad gör det?
En god överraskning var det ju hursomhelst:)
Hoppas dagen idag blir bra.
Kram Nalle

~ Elin Augustas ~ sa...

Heja SE :-) det gjorde du bra!

Vad roligt Elisabeth, när det bara blir sådär att SE fixar golven, och jag kan ju se framför mej hur han speglar sej stolt i glädjeglansen från dina ögon!

KramKram