tisdag 30 augusti 2011

Ikväll är jag hembjuden...


... till en tidigare arbetskamrat på RK. Jag och en annan tjej ska åka dit...
Det är kanske inte så mycket att skriva om, men för mig är det viktigt att komma ihåg... och det händer ju inte så särskilt ofta... eller, egentligen inte alls de senaste åren. Så det ser jag fram emot...

Carolina ska gå på "Östra", sin gamla gymnasieskola, och fika med skolvärdarna...

Igår kväll bakade Carolina päronpaj. Himlagod... alltid!!

5 kommentarer:

Marjatta sa...

Njut av stunden vännen, det är dig väl unt. Tankar och styrkekramar

Nonna sa...

Jättekul du behöver sånt Elisabeth, prat om ditt och datt och tankarna på annat håll.
Din sorg kan du ju också ventilera om det känns OK det är inte fel det heller..man behöver höra hur andra ser på saker och kanske få glada skratt - de är som pärlor på livstråden.
Massa kram Nonna

Anonym sa...

Ha det så trevligt ikväll!
Kram Kia

Inger P sa...

Hoppas att du hade en trevlig kväll. En stund med vänner
brhöver vi alla. Kanske kunde du för en liten stund glömma allt sorgligt runt om kring dig. Bra att du har ditt jobb på RK och framför allt att du har Carolina.
Kramar från oss/ Inger

Elisabeth sa...

mARJATTA: Tack, min vän! Ja, det var verkligen underbart att bara få komma bort en stund... nästan lite så där som i livet förut... träffa lite tjejer och mysa... ja, du vet! Hoppas du har det bra... Varm kram..

nONNA: Tack snälla Nonna för dina fina ord... och för raden "pärlor på livstråden"! Jag kommer att spara de orden.. de sammanfattar det jag försöker mest hela tiden nu... hitta pärlor! Varm kram..

kIA: Tack snälla Kia! Jag hade en himlatrevlig kväll, och kanske, om jag har tur, så dyker det upp fler sådana pärlor... Varm kram..

iNGER P: Tack snälla Inger! Ja, det är precis som du skriver... alla behöver vi få stunder med våra vänner. Där kan man aldrig bli ensam i sin sorg.. man går tillsammans... både i sorg och glädje. Å det är väl vad riktig vänskap handlar om... Varm kram till dig och Gunnar...