måndag 1 oktober 2012

Vi har städat ut...

... och städat bort.
Vi har haft en fin helg, Carolina och jag. Städat på dagarna, och mysat med gofika framför teven på kvällarna. Det blir inte så mycket mer skriv än så.... för somliga saker, och dagar, måste bara levas först.

(Som att städa bort minnen som gör ont. Som köksbordet... det som min farmor och farfar en gång ägde... det som har en historia... det som jag fick av min pappa i utbyte mot en soffgrupp... och det som Sven-Erik sen slipade och gjorde så fint. Nu har vi bestämt att inte ha det kvar. Så fort vi kan så ska vi köpa ett nytt bord. Ett vitt. Ett nytt liv. Carolina och jag.)

Så det här blir bra... vi är på väg.

4 kommentarer:

Himmel och Plättar sa...

Förståndigt att städa bort sådant man bara mår dåligt av. Med den inställningen och en underbar dotter kan det bara bli bra.

Kram Karina

Elisabeth sa...

hIMMEL OCH PLÄTTAR: Tack, Karina, för dina fina ord! Precis så är det.. städa bort sådant som ändå bara påminner och gör ont. Sen är det alltid lättare att göra det på utsidan.. men det får väl ta den tid det tar, känner jag. Varm kram..

Ettie Bee sa...

Har varit här några gånger och blir lika berörd varje gång. Just idag så hittade jag hit strax efter att jag lagt ut mitt eget inlägg om rensning i gammalt... Ödet? Vem vet? Ha det bra!

Elisabeth sa...

eTTIE BEE: Tack snälla du, för dina omtänksamma ord! Många av ödets vägar är svåra att förstå hur vi hamnat på och vart de leder.. men jag är övertygad om att de oavsett vad för oss framåt. Om vi själva vill. Varm kram...