fredag 2 augusti 2013

Tack, Gud!

"Bara" glaskroppsavlossning".Tack älskade min Gud vad lycklig jag får vara!!! "Jag är så glad att du är hemma igen" har Carolina sagt flera gånger nu. Jag också, men får hålla lite koll. 

Nu blir det bara mys mys mys resten av dagen... så tack Gud. Vad vi får ha det bra ändå.

3 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Jag läste om glaskroppsavlossning och ser att det kan gå över av sig själv och är naturligt.
Det lät hemskt tyckte jag, men är kanske inte så hemskt som det låter. Skönt att det inte var något allvarligt i alla fall.
Kramar

Bloggblad sa...

Jaså, du har också drabbats... Jag visste inte alls vad det var när jag såg en massa blixtar. Min man såg en svart sotflaga, han ringde och läkaren trodde att det inte var nåt... Och så var det näthinne avlossning, som är mycket värre.

Skönt att det inte var värre!

Elisabeth sa...

aNN: Tack, Ann! Ja, visst låter det lite hemskt. När det handlar om försämringar och sjukdomar överhuvudtaget så tycker jag att det är trist. Fast i jämförelse med annat så kan jag i alla fall andas ut just nu. Varm kram..

bLOGGBLAD: Jo, jag drabbades ju av näthinneavlossning på högra ögat 2006 med den trista utgången att jag fick/de upptäckte både ett hål och en skada på gula fläcken. Dessutom fick jag operera gråstarr på samma öga. Därför ser jag idag mycket dåligt på det ögat.
Nu upptäckte de för en tid sedan att jag också har gråstarr på det vänstra ögat, d v s det öga som nu drabbats av glaskroppsavlossning. I dagsläget så har jag valt att avstå gråstarrsoperation då risken är stor att jag drabbas av samma skada/hål i gula fläcken på mitt vänstra öga. Jag ser hellre jättejättedåligt men har lite fokus kvar, och där folk faktiskt står stilla, än att jag helt förlorar förmågan till att se att "blomman står still i fönstret". Ps. Du har en klok man:)! Varm kram..