fredag 6 november 2009

"Mannen utan fruktan"...

... pratade jag med idag. Vi brukade skämtsamt kalla SE för det... mannen utan fruktan. Kolugn och "ja, men, nog vet du att vi fixar det här", eller "nog vet du att det ordnar sig" var hans standardfraser då det blev oro i ledet.
Han var vår klippa... mannen utan fruktan.

Vi pratade mest om vädret idag. Eller, som vanligt, det var mest jag som babblade på... och han som svarade med ja eller nej, och några enstaka ord, och nån mening. Skrattade som vanligt gott när jag försökte skämta till det... men han "hakade" inte på det jag sa... utan blev som bara tyst.
Men en fråga ställde han: "Vad gör du då?" En standardfråga som han alltid brukar ställa till de flesta som pratar med honom.
Jag svarade att jag var ute med Pontus Persson i snöslasket... men jag hörde att han inte visste vem någon Pontus P var... och inte heller vem det var han pratade med.
Ändå så kunde jag inte låta bli att säga att jag längtade efter honom... han svarade: "Ja, det är bra det!" Kort, som om vi var tillbaka i väderpratet igen...
När vi skulle avsluta samtalet, och jag sa: "Ja, men då ringer jag senare gubben", så svarade han bara: "Ja hej då!" Klick.

Mannen utan fruktan. Jag älskar att höra dig... mitt eko av vår kärlek.

..........

Imorse hade jag besök av E. Lilla barnbarnet Davids mamma...
Hon var snäll och hjälpte mig att byta ut specialglödlamporna i hallen... och sen bjöd jag på kaffe och sockerkaka. Tack snälla E... jag blir så himla glad när någon ringer på min dörr!

Nu är det mys med Idol...

3 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Tycker så oerhört mycket om dig...
*basattduvet* ;)

Bamsekramar

Eleonora sa...

Så rar hon är Davids mamma, som kommer på besök litet då och då. Det är värdefullt!

Anonym sa...

Åhhhhh, det gör ont i hjärtat att läsa vad du skriver.......Går inte att sätta sej in i er situation....

Kram kram från Susanne

Ps Din blogg borde ges ut i bokform. Du är en otroligt duktig skribent:)