tisdag 29 mars 2011

Hur det än är...

... och hur det än går, så måste jag hålla ställningarna. Det är bara så.

Jag ringde nyss till mamma. Hon mår inte bra. Hon säger att de nu överväger att flytta henne till kardiologen, men det tänkte hon avstyra, säger hon. "Det går inte när jag mår så här dåligt" säger hon också.
Å jag kan både höra, och känna hennes oro... och hon brukar inte vara den som klagar.
Hon berättar också att blodtrycket hade varit "alldeles upp i tok" i går kväll, och personalen hade sprungit där och det hade blivit väldigt oroligt.
Hon är också orolig för pappa... som är där nu när jag ringer, och som ska försöka hjälpa henne att duscha. Hon är rädd att han ska gå in i väggen... han har inte sovit något inatt, säger hon.

Jag lovar att ringa henne på eftermiddagen... lilla lilla mamma.

..........

Å nu sitter jag i rumssoffan och tänker.... "tack gode godaste Gud, att jag får gå på Röda Korset idag"... så kan jag mota bort "Hur ska det här sluta"?

4 kommentarer:

Renée sa...

Förstår att du inte kan se en endaste positiv sak, du har ju alldeles för mycket sorg runt omkring dig. Bra att du skriver om hur du faktiskt har det, att du ÄR ledsen och att det inte finns några glädjeämnen kvar... Nu skriver du från hjärtat, mycket bättre.
Alla som läser kan nämligen inte läsa mellan raderna så nu kanske de förstår lite mer. Å andra sidan tycker jag att de som skriver dumma kommentarer ska dra åt H----E!
Här lyser solen med sin frånvaro, jag hoppas den lyser på dig idag istället! Du är värd lite sol, du är värd massor med sol och en hel del roligheter oxå! Skickar massor med kramar till er båda...

STORARTAT! sa...

Åh, så jobbigt allting är för dig nu. Jag önskar att du fick lite vila och frid ett tag,att du inte skulle behöva oroa dig för än det ena än det andra.

Kanske kan det pigga upp med ett litet lotteri? Jag har ju, som du vet, en blogg till med mina kläder och stickat.
Kom in och var med och tävla om en limegrön hellinnesjal! En riktig vårsjal! Det kan ju lika gärna vara du som vinner!

http://www.nyttfranannajohanna.blogspot.com

Sköt om dig och vila när du kan
kraaam...
Ruta Ett(AnnaJohanna)

Caja: sa...

sänder di/ger en varm kram....

Elisabeth sa...

rENÉE: Jo, men nog kan jag se det som är positivt också, min vän... annars skulle det ju inte gå! Som... jag har två underbara barn, en fin liten lägenhet, en fin liten Pontus P, och jag har... mig! Det är bara det att man måste påminna sig lite oftare om hur bra man har det när det går tyngre.
Idag lyser solen, och man får vara glad för det... Varm kram..

aNNA-JOHANNA: Ja, det är lite tuffare än vanligt... och vad skulle jag inte ge för lite lugn, mindre oro, och mer roligt... men det kommer väl! Tack snälla för din omtanke, min vän... Varm kram..

cAJA: Tack snälla! Å en varm kram går i tanken tillbaka till dig, min vän... Varm kram..