söndag 13 november 2011

Fars Dag idag....

... och jag behöver väl inte skriva hur det är?

Men jag gör det iallafall.. så idag blir det inget firande av Sven-Erik... inget besök till morfar och mormor... bara allt annat vad mys heter här hemma hos oss.
Vi städar lite tillsammans lite nu... ska göra gofika strax... spelar julsånger... och bara pepp.
Det förstår ju varje mamma... när barnen behöver en som mest. Punkt och slut.

Carolina drömde att Sven-Erik dog inatt... och imorse så var hon säker på att det var sant. "Visst, jag har ju drömt att pappa har dött förut.. men nu vet jag ju att det är dit vi är på väg" sa hon.

(Hon står och gråter i köket nu hör jag... så blir det inget mer skriv.)

3 kommentarer:

Marjatta sa...

En glädjens dag för de flesta men också en dag av sorg, och saknad för ett barn eller en pappa.
Tänker speciellt mycket på din fina Carolina, och min älskade son i dag..gråter med dem, jag känner inget fint med den här dagen den gör bara så smärtsamt ont. Varma styrkekramar till er båda..ni finns i mina tankar ALLTID.

Anonym sa...

Usch vad jobbigt ni har det min vän Jag tycker att både Mors dag o Fars dag ska avskaffas så många som inte har dom i livet blir bara en sorglig påminnelse Kram

Elisabeth sa...

mARJATTA: Tack, min vän! Du skriver alltid med så kloka ord.. och jag kan bara hålla med. För många blir det bara en sorglig längtans dag efter en mamma eller en pappa. Varm kram..

aNONYM: Tack snälla! Å ändå så finns det många många som har det så mycket värre.. jag har mycket glädja mig och vara tacksam för också. Sen håller jag helt med dig... mors- och farsdagar kunde gott avskaffas! Man kunde väl ha en vändag istället? Nej, det kanske inte var så bra idé... det finns många som inte har någon vän heller! Varm kram..