måndag 20 juni 2011

Men nog var´e väl...



... själva den, tänkte jag när jag såg den lilla bistrokannan på en frukostbild från ett hotell i Stockholm. Om inte Muhammed kan komma till berget, så får väl berget komma till Muhammed, tänkte jag också... eller rättare sagt, om inte vi kan komma till Stockholm så får väl Stockholm komma till oss!!

Så... upp ur soffan... fram med bistrokannan... fixa en liten smörgås... en halv liten chokladbit till oss var... tände några ljus... och vips så fick vi in lite Stockholmsmyskänsla här vid köksbordet ikväll. Så himla mysigt... och ett minne att vara rädd om.

Vi pratade om drömmar och läntan en bra stund ... men också om hur det varit för Carolina, som idag började sitt sommarjobb. Hon ska städa stundentlägenheter, och då "hemstäderska" var ett av hennes drömjobb när hon var liten, så är det nog ett jobb som inte känns alltför betungande, antar jag. Men vi får se... det var ju som sagt hennes första dag.

Jag har varit på RK hela dagen...

4 kommentarer:

Kersti sa...

Hoppas att hon fick en riktigt bra första dag på jobbet.
Ibland kan nog en Stockholmskänsla vara nog så god.
Jag beundrar din förmåga att hela tiden fixa till det där lilla extra.
Jag är på torpet och slåss med mygg och brännässlor. Har precis lyckats få kontakt med världen. Igår fick sonen som är hemma i stan lägga upp bilden på ettvardag , tänk vad som går att fixa jag mms:ade för första gången i mitt liv. Ja nu vet jag hur man gör det också. Man blir aldrig för gammal för att lära.
Jätte kram från den sörmländska skogen.

Kajsa sa...

Å vad jag fick svälja när jag läser om din fina dotters student! ilken fin familj ni är! Din syster å hennes flicka som hjälpte till att ställa i ordning...din mamma å pappa som håller tal...din pappas underbara blogginlägg! Men fatta hur stolt han är! Med rätta! Att din fina mamma fick vara frisk nog att vara med...STOR kram till er allihopa!

Inger P sa...

"Men nog var det väl attan", ditt förslag är fantastiskt bra, det ska jag tillämpa nästa gång jag vill något som jag inte kan eller får.
Du har en naturlig förmåga att greja allt till det bästa.

Hoppas att det gick bra för Carolina på hennes första dag på jobbet. Roligt att din mamma kunde vara med på studentfesten.

Hälsa de dina och vi önskar er en bra och trevlig midsommar.
Kramar från oss.

Enjoying my *new* lifestyle sa...

Så himla fint Du fick till det på bordet <3<3<3