söndag 15 april 2007

Från kristallkronor till vita sockar!

Jag måste nog vara lite dum....

Jag älskar kristallkronor! Men har ingen!
Jag tycker om vita sockar! Har en miljon!

Om jag hade lagt pengarna på EN kristallkrona istället för att lägga dem på EN MILJON sockar hade jag kanske varit stolt ägare till en sådan idag!! Hmm!

Men kanske ska man vara tacksam över att man har en vacker dröm - så blir verkligheten lite lättare att gå i med en miljon sockar!!




Lördag (Önsketänk: Lördag hela veckan, lördag hela veckan lång....!)

VÅREN ÄR HÄR NU!! På riktigt! Himla härligt faktiskt!

David (lilla barnbarnet) kom igår och ska nu vara här tills nästa fredag! Jonas och Elin har bestämt att försöka med varannanvecka-principen! Jag tror det blir bättre för David!

Tog promenaden upp till mamma och pappa! Löste melodikrysset med dem. Mamma mycket piggare idag! Inte så att hon var någon ryss, men det var mycket bättre än igår! Lite av "glimten i ögat" var tillbaka!!
Så idag står berg- och dalbanan på högsta topp! Imorgon... ja, det tar vi då isåfall!

Carro kom hem! Vi hade ett litet snack om ansvar när man sover borta! T ex om vikten av att höra av sig hem om förutsättningarna ändras! Jag tror och hoppas att hon förstod!

Sven-Erik hade haft myrbekämpning när jag kom hem! Han hade hällt diesel utanför dörren till vår uteplats! Både min pappa och min svägerska säger att det får man absolut INTE göra - det är brottsligt! Gud, hoppas ingen såg det!!

Sven-Erik och jag tog en promenad i det underbara vädret! Tog en fika på Coop! Behövde inte handla något speciellt, men köpte blommor till mamma (Lyckliga Lotta)! Jag tror hon blev glad!

Ringde svärmor. Allt bra!

Middag (och ingen Ally)

Vi såg Bond igen ... James Bond. (Men Roger Moore.... inte killen jag skulle bjuda hem precis!)

Sven-Erik somnade tidigt - och jag satt som vanligt ensam kvar och zappade i TV-soffan!



Roligt idag: Våren är här, mamma, Jonas skurar spisen (så himla snällt!), JAG ser inte ut som ludgopelle i mina nya glasögon..
Mindre roligt idag: Nja, jag vet inte riktigt... skulle väl vara myrbekämpningen då!

Tips: Köp en blomma till någon....!

Till alla mina livlinor: Tack Gud, för att du sett till att de finns här!