tisdag 4 augusti 2009

Det finns trygghet...

... i svårt. Det finns rädsla för förändring. Jo, men så är det. En välkänd sanning för många... man vet att man har klarat av det hittills, men man vet inte om man klarar av några nya svårt.
Tro på det som är bra. Det är också svårt. För vad är det som säger att inte nästa förändring också ska komma med ett svårt? Å i mitt fall... så vet jag ju att en del av mitt liv kommer att förändras just så. Med ännu mera svårt.
Men i den förändringen har jag varit så länge, så där finns en trygghet. En trygghet som säger att jag har ju klarat av det hittills. Hur starkt den tryggheten sen bär... ja, det vet jag ju inte.

Jag tänker mycket på framtiden. Å hur stor min rädsla än är, så vet jag ju att den kommer... vare sig jag vill eller inte! Jag måste bara hitta ett sätt att ta mig över rädslan-planket. Och framförallt... hitta en ny och bra förändring.... något som jag kan balansera med det svåra. Det svåra där tryggheten finns...

Friskt mod.... någon som kan skicka?

5 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Ja, jag kan skicka stora lass! Pratade just om det i går kväll, det med nyfikenhet på nytt och det trygga gamla. Här vill jag gärna prova nytt, för så var jag tidigare, men vänder hela tiden tillbaka till det trygga gamla, så vi kan väl dela på lasset?

Anonym sa...

Här kommer en cyberdursch med frisktmod, energi och varma hjärtekramar

Ewa

bollebygdsbo sa...

Kunde jag skulle jag göra det direkt.

Tröste- och styrkekramar kommer i alla fal via cyberrymden till er från Bollebygd

Annela sa...

Friskt mod eller mod i alla fall och tillförsikt och massa varma kramar kommer här i racerfart...

Eleonora sa...

Friskt mot och framåtanda - här kommer ett lass!!!

Tack för dina gratulationer. Tänk att man blivit ett år äldre och uppnått den aktningsvärda åldern av 2! Mycket i detta sammanhang.

Kram från Bloggen E-nora