torsdag 1 juli 2010

Det är torsdagmorgon...

... och jag sitter i vardagsrummet. Håller på att tvätta, och ute regnar det som spön i backen.
Det är snart en vecka sedan jag skrev senast, men jag vet inte riktigt hur jag ska skriva, vad jag ska berätta om, och viktigast av allt... hur jag ska hantera den senaste veckans turbulens och vändningar.
"Allmän text" föreslår en bloggvän att jag ska skriva om. Hur ser en sådan text ut?

Nej, nu hör jag att det åskar ute.... jag får nog släcka ner här ett tag. Men jag vill iallafall berätta att idag är mina tankar hos en vän som gör samma resa som jag... men som är i slutet nu. Hon finns hos mig...

Till alla änglar därute... tack för att ni finns!

5 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Så du finns där ändå! Och basattduvet så fortsätter jag att plinga... Mig blir du inte av med! :D

Stor varm styrkekram

Kersti sa...

Jag har känt att det inte är stiltje där hos dig. Mycket önskar jag att jag hade kunnat vara närmare så kanske jag hade kunnat stötta mer än jag förmår just nu. Vårt prat som vi började där i skuggan under parasollet på Blå Porten dröjer kvar och hoppas på en fortsättning. Någon gång. Om du orkar och vill finns ju alltid mailen att ta till. Varma tankar och sommarkramar skickar jag dig.

trollmor sa...

Där var du ju. Undrade vars du tog vägen.Hoppas turbulensen har varit av det positiva slaget.Här ute på landet har det inte börjat regna ännu men det kommer säkert.Regn kan man alltid lita på.Idag ska jag jobba halva dagen och just nu går tiden åt till det allmänna vården i hemmet.
Jag hoppas hoppas att jag ska kunna komma in till stan nån dag framöver och träffa dig.
Valpen går ännu inte att lämna själv så länge.
Om du vill lämna ditt mobilnummer i en kommentar eller genom ett sms . Jag krachade min mobil i helgen och inte hade jag kopierat in telefonboken på simkorten så alla nummer är borta. Korkat av mig.
Nä nu ska jag gå upp och dammsuga lite .Tre hundar drar in rätt bra.
Må så gott
Kramis ewa

Eleonora sa...

Detta var väl en "allmän text". Jag tror det var jag som föreslog det - -
Kram från Eleonora

Ruta Ett sa...

Skriv det du vill och strunta i vad andra tycker. Det är ju din blogg och du skriver väl vad du vill. Vill man inte läsa är det ju bara att låta bli. Häng ut alla idioter som skriver anonymt och inte vågar stå för vad de säger. Kanske slutar de då - trollen exploderar i solen.
Min blogg är min ventil och det känns bra att ha den. Jag har spärrat den några gånger - inte pga anonyma kommentarer - utan för att jag ville ha kontroll över vilka som läste och kommenterade. Det var en trygghet just då.
Det ger mig inget att skriva "allmänna texter". Men de kommer då och då i alla fall och det är också OK just då. Helst vill jag vill skriva om sånt som JAG tycker är viktigt. Take it or leave it!!