tisdag 20 juli 2010

Det blir en konstig känsla...


(Mamma vill följa med och fika...)


(... och det är en bra bit att dra genom sjukhus-
kulverten. Å jag får inte hjälpa till...)

... när man upptäcker att man klivit upp klockan sex i tron att klockan var nio! Hände mig nu... och jag förstår fortfarande inte... jag kunde ha svurit på att både min armbandsklocka och klockan i köket visade på nio! Hur kunde jag se så fel...?

Igår var promenadernas dag. Först tog vi en promenad upp till mamma för att se hur det var med henne. Hon blev glad när vi kom. Pappa var redan där...
De bjöd på gott fika i Centralhallen, och vi satt där och pratade en stund. Visst märkte jag att hon var lite virrig, och att hon fort blev trött... men huvudsaken var ju att hon fick lite annat att tänka på en stund. Å mycket smärtstillande gör ju förstås sitt till...

Sedan tog vi med oss Pontus P på en lååång promenad bort till Jonas (sonen) och Sandra. Blev bjudna på kaffe och kaka. En trevlig stund det också... och sedan en lika lååång promenad hem igen.

..........

Som vanligt så finns det annat som jag skulle vilja skriva om... men jag fokuserar på en dag i taget nu tillsammans med Carolina. Men att jag, som någon tycks tro, skulle ha "glömt bort" Sven-Erik... ja, jag säger bara... hur skulle jag nånsin kunna göra det????

Han finns hos oss hela tiden... men som Carolina sa igår när vi gick från Jonas... "men du vet, mamma... för mig har han bara åkt en sväng till Holmträsk... sådär som han brukade göra förut... jag kan inte tänka att pappa sitter därborta på Sjöjungfrun... där man är dement... å att han faktiskt är dement... jag kan inte det, mamma... han får vara i Holmträsk!"

..........

Nu måste jag ha mer kaffe...








6 kommentarer:

Unknown sa...

Dina ord, och bilder berör.
Mycket.

Jag kommer snart tillbaka och hälsar på här ♥

KRAM från Eva

Eleonora sa...

Så roligt att mamma din orkade med en rullstolspromenad, så at ni kunde fika ihop. Hon kommer säkert att återhämta sig fort och bra.

Och så besökte ni barn och barnbarn. Roligt det också med fika och småprat. Och tänk vad lille Pontus fick promenera igår. Han måste ha varit jättetrött när ni kom hem. Och ni med kanske?

En bra dag idag också önskar jag er. Kram

Anonym sa...

Jag tänker fortfarande på er varje dag och ber för er. Kram från Åsa

Bloggblad sa...

Menar du verkligen att nån tror på allvar att du glömt SE om du fokuserar på nåt annat? Så urbota dumt.

Du har all rätt i världen att låta dina tankar syssla med andra saker och att ge dig själv större utrymme.

För det är väl inte du som får dåligt samvete om du har roligt? För att orka med jobbiga saker måste man få lämna det rummet ibland och gå in i ett eget, som man fyller med trevliga saker. Då får man ork. Jag är expert på att hitta saker som gör mig stark, men det krävdes lång träning!

caja sa...

Klart att han får vara i Holmträsk!! Det var väl en bra lösning, ni vet ju i alla fall var han finns eller hur?! Ibland måste man få fly verkligheten bara, det är så livet går till tror jag....
Må väl//c

Vida sa...

Du har helt rätt att du såg step.. det lärs nämligen ut fler saker än Lindy Hop, som step, autentisk jazz, charleston etc. Det var en alldeles magisk,härlig,obeskrivbar vecka och jag kommer definitivt att åka igen... nu är jag hemma och tog med mig en förkylning hem så idag har jag sovit bort dagen men det kommer ett inlägg om veckan..