onsdag 14 juli 2010

Så här skrev jag...

i september förra året:

"Mamma. Ja, jag har pratat med henne lite på morgonen. En drogad liten mamma som får smärtstillande hela tiden nu. Som jag förstod så är det ett brott på bäckenbenet. Hon kommer troligtvis att opereras ikväll... det beror på när man får ner waran/blodvärdet som ligger alldeles för högt nu. Hon kommer att sövas, då man bedömt det som för hög risk att snitta henne för ryggmärgsbedövning."

Nu har jag pratat med en drogad mamma igen, och en trött pappa. Hon har brytit bäckenbenet på höger sida nu. Det blir op dag.

..........

Å så tar vi det där djupaste andetaget, och gör det bästa vi kan av det också.



2 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Men ska det aldrig ta slut...?
kramar...

Unknown sa...

Kommer förbi här som hastigast nu bara...internet fungerar inte här, och jag har fått låna en stund vid en dator som har ett mobilt bredband...

Hoppas att din mamma mår efter omständigheterna så bra som hon bara kan...jag blev så ledsen när jag läste att hon fallit sådär illa...
Så skönt ändå att Du fanns där just då ♥

Och jag läste någonting annat här också...någonting såå kärleksvackert, och nu tror jag att jag ännu bättre förstår Din förlustsmärta...för när jag läser om just de här fina minnesstunderna med SE då han ännu var frisk, ja, då...kan jag inte annat än komma till en ännu större insikt om just det.

Vi hörs snart igen, min vän.
Till dess, var rädd om Dej, och er ♥

STOR KRAM från Eva