torsdag 2 september 2010

"Jag har en samling snäckor..."... kanske har du sett den? Jag har den
på stränder över hela världen."
(Stephen Wright, författare)

Jag har länge haft detta citat på en papperslapp i min börs. Ihopknövlad och knappt läslig nu längre... och kanske lite svår att förstå.
Men det gör inget... jag hittar hopp i den. Den är viktig för mig att ha kvar.

..........

Lite ont i huvudet nu på morgonen. Trött och seg... som om kroppen vill gå i slow motion. Men jag ska iallafall försöka att gå på RK på eftermiddagen...

4 kommentarer:

Eleonora sa...

Kanske har du en förkylning i kroppen? Men går inte huvudvärken bort om någon dag, sök läkarhjälp! Snäckor är fint att samla. Jag har några från Tylösand, där jag ju är varje sommar.
Jag samlar på fina stenar, men jag glömde ta med en från Österlen. Alltså måste jag få komma tillbaka så att jag kan ta med en hem.

Kramar till dig

Caja: sa...

Åh så vackert....det ska jag ha i minnet nu när jag åker på min långa resa. Då ska jag tänka på mina "snäckor" som är kvar här hemma. När jag ser och känner på snäckorna på stranden långt långt borta från de mina ska jag blunda och minnas dessa ord.....
Kramar till dig/c

Bloggblad sa...

Det var ett bra citat!

Har du inte prövat att åka på retreat? Församlingar brukar sponsra kostnaden, förra året vid den här tiden när jag var helstressad, blev de tre dagarna i tyst gemenskap som en livräddare. Jag kände mig som ny efteråt trots att jag inte sov så särskilt mycket.

Jag lärde mig för många år sen några lite till synes fåniga knep för att samla ihop sin energi, det heter "Tensegrity" och påminner om Chigong. Jag trodde inte ett ögonblick på det från början, men faktiskt, jag kan samla ihop så att jag orkar sega mig upp ur soffan och göra det jag ska.

Ska nog köra lite nu, har jobbat en timme på ena skolan och ska åka ut till en skola 2 mil bort, långt inne i skogen.

Micke G sa...

Hej Vännen!
Behöver hitta många såna nu inför mitt svåra beslut.. Sänd gärna några till mig är du snäll.
Förlåt! Vet du behöver alla själv. Var själviskt av lilla mig...
Men stöd det är en sak jag nu behöver ändå. Ja kolla mailen.
Micke väldigt ledsen :-(