onsdag 1 september 2010

Jag vet inte vad...

vad som hände. Eller händer...
Kom på RK igår, och kände mig helt plötsligt som en trasa. Helt orkeslös - och ville bara gå hem och lägga mig. Men det gick ändå.. men i riktig segfart.
Hela kvällen igår satt jag bara i soffan... orkade ingenting... och imorse hade jag världens huvudvärk. Å fortfarande lika trött.

Idag, på förmiddagen så kändes det lite bättre. Huvudvärken försvann... och jag bestämde mig ändå för att träffa min vän M (kontaktpersonen). Herrejösses, tänkte jag... man får väl morska upp sig lite.
Men nu ikväll igen... precis lika trött och seg. Lite huvudvärk.

Kanske är det flunsa på gång... (ett hopp jag håller fast vid i det här läget... för hellre det än någe annat) eller så... ja, jag vet inte... kanske skulle jag behöva gå på någon typ av vilokurs? Finns det såna?

Jag är lite orolig ändå... längst där innerst inne. Så är det...

4 kommentarer:

UllaMona sa...

Gissar att det är förkylning på gång, alla människor verkar vara förkylda just nu. Jag var också helt orkeslös ett par dagar innan snuvan kom.

Unknown sa...

Tror att jag förstår det, att du känner så...allra längst därinne...
DU är klippan nu.

Jag hoppas att du snart mår bättre, min fina vän ♥

KRAMAR OM, alltid
Eva

Anonym sa...

glysmJa du, det ligger sjukligar här och var utspridda i Swedalas långsmala land, precis som någon bowlingentusiast hade satt en square (10-poängare). Så vi hoppas att det ¨är han som är på turne runt om i landet.

m-matten/M
med de varmaste kramarna&buffigastenosenimannaminne

Ruta Ett sa...

Så mycket som om du haft omkring dig den senaste tiden, så är det inte märkligt att du känner dig trött och utmattad. Det vore konstigt annars. Sköt om dig och C. kramar till er båda...