torsdag 10 februari 2011

När det blåser tufft...



... i livet, så måste man försöka hålla fast vid att "det är svårt att finna lycka inom sig, men omöjligt att finna den någon annanstans"! Men håller man bara fast vid... att den ändå finns där någonstans inom oss... så går man betydligt starkare i motvind.

Jag tror så... och håller fast vid det.
Hoppet... hela tiden.
Ändå.

10 kommentarer:

ingabritt sa...

Det är klart att lyckan finns, fast ibland gömmer den sig väldigt bra. När vi är som mest krokiga i motvinden, brukar den visa sig från ett oväntat håll. Så kära vän håll fast vid den tron, så skall du se att lyckan ler ett snett leende med ena mungipan. Kram från Ingabritt

Eleonora sa...

Bra - håll fast det tänket!

Caja: sa...

Hej vännen, jag tassar in och ger dig en *hoppets kram* varmt och länge.../caja

Nina Lindh sa...

Lyckan är förskräckligt bra på att gömma sig ibland. Andra gånger tittar den fram oförskräckt och snabbt. Sänder lite lycka!

Ruta Ett sa...

Motvind är jobbigt, men ibland kan motvinden blåsa lite roligt mot dig. I medvind kan det blåsa bort från dig.
Varma och stora kramar

Tant Greta i Afrika sa...

Jag saknar ord. Din sorg och ensamhet blir så påtaglig. Jag förstår det där med änglarna, att bespara honom/din mans nederlag, då han en dag inte kan hålla avföringen, och allt annat svårt - jo jag förstår. Men jag tror att andra släktingar, svägerskor och modern lider nästan lika mycket som du, fast på ett annat sätt på sitt vis, de KAN inte komma lika nära som du gör och har gjort och det är tungt för dem, de är lite utanför. . Kämpa på, plocka på era fina minnen och låt dem värma, du har i alla fall upplevt en full kärlek - hur många har det?

Elisabeth sa...

iNGABRITT: Tack snälla! Å visst är det precis som du skriver, att lyckan finns! Det tror jag bestämt, men ibland... när det blir lite ketchupeffekt på eländena... så får man hålla hårt hårt fast vid den tron! Å jag gör så gott jag bara kan... och jag hoppas att du också gör det! Varm kram..

eLEONORA: Tack snälla! Ja, jag håller i det så hårt jag kan! Hur har ni det med snöovädret? Hoppas det lugnat ner sig nu, och att du kan få lite sol och värme på dina värkande händer! Varm kram..

cAJA: Tack snälla! Den kramen.. ja, du vet, det är sådana kramar som fungerar likt ett paraply i stormigt väder... man får lite lättare att gå. Varm kram..

Elisabeth sa...

nINA LINDH: Tack snälla! Ja, det har du så rätt i! Å huvudsaken är ju att vi har den vetskapen... att den finns där! Idag bytte jag plats på lyckopåsen.. jag log, och kände värmen.. det är också lycka. Varm kram..

rUTA ETT: Tack snälla! Ja, det var ett klokt och tänkvärt skriv! Hur går det med AnnaJohanna? Hoppas att du fortfarande har ärmarna uppkavlade? Varm kram..

tANT GRETA I AFRIKA: Tack snälla! Dina ord... ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men dina ord berättar att du läser bra mellan raderna... och det värmer mycket att du förstår det jag inte skriver om. Å jag vet... vet med hela min själ... hur tacksam jag ska vara som fått, och lite ännu en tid får, uppleva den vackraste kärleken. Varm kram..

Ruta Ett sa...

Jo tack, det går framåt med AnnaJohanna och jag hoppas att hemsidan snart ska bi klar. Du är väl inne och läser på bloggen då och då?
Varma kramar i kylan

Elisabeth sa...

rUTA ETT: Vad roligt att det går framåt för dig! Jag håller tummarna allt vad jag kan, och jag försöker att gå in och läsa hos mina bloggvänner... men rätt ofta så orkar jag inte riktigt nu. Varm kram..