tisdag 23 oktober 2007

Halloweenkillen..




... jo, men jag tänkte att ni skulle vakna till lite, så här på tisdagsförmiddagen! Därför lade jag ut denna bild på förra årets vinnare av look-a-like tävlingen för Dr Mabuse... min snygga son Jonas!!



Nej, jag bara skojar lite... men jag blir, allvarligt och uppriktigt så less på att bara skriva om vårt elände.. och elände, och elände... nog finns det väl annat roligt att läsa om?
En eländesblogg a´la Bergman... vad är det för kuligt med en sån?

Visst är det mycket som är svårt just nu, och mest hela tiden... och ibland stunder och dagar, som är så tuffa så att man tror att man inte ska orka en endaste sekund till... igår kändes det lite så, när jag stod i duschen och grät igen!

Men.... och det har jag skrivit förut, jag skulle inte orka en enda microsekund av detta om jag inte använde mina två starkaste vapen.. glädjen och skrattet, för att överleva nu. Två av de starkaste vapen som vi alla bär... i kampen mot det mörka!

Jag för en kamp som jag inte kan vinna.... men jag kan med hjälp av mina vapen se till att överleva slaget! Så är det...


Så... nu får in hålla till godo med den vackra Dr Mabuse en stund, njuta av hans vackra nuna... och jag ska hoppa i duschen...!

Elisabeth...

11 kommentarer:

Anonym sa...

=) kul kille
Förstår att det kan vara trist o bara skriva om elände, men det är bara o acceptera läget. Accepterar man hur ens liv är då blir det så lättare med allt (sa en klok vän till mig en gång i tiden då allt vara en enda stor kaos i mitt liv).
Sköt om dig/er
Kram Anita

Anonym sa...

Ja ta en skön dusch du, vännen och du har så rätt i att man måste kunna få skratta någonstans på vägen även under de mest antsrängande passagerna på stigen... Kramar!!!

Anonym sa...

Så härligt att få läsa att jag gjort dig glad! Dina tårar i det läget kan vara bra. Du gör mycket hela tiden. Det jag behöver är vila, frisk luft och samtal. Allt det kommer jag få nu. Hoppas att filmen faller i smaken. Kramar...

Christina sa...

Ha ha ha ha men du är ju bara för go Elisabeth!
Jag hoppade verkligen till skall du veta för detta hade jag inte väntat mig, kul med sådana bloggar....
Visst är det väl tur att man kan ha glädje och skratt mitt uppe i skiten.
Jag är så glad för din skull nu.
Ha det riktigt gott vännen min
Kramkram

Eleonora sa...

Naturligtvis känner du till allt om den sjukdom som finns i ert hus. Svenska Dagbladet har en serie, som jag tror skulle kunna vara av intresse för dig. Du kan ju läsa det på nätet. Serien heter "Hjärnan och jag". Idag var det avsnitt 4. Hoppas dagen blir lugn omkring dig. Många, många varma kramar till min söta Elisabeth

bollebygdsbo sa...

Jag beundrar dig, det vet du.
Men som jag läste i en tidning tidigare så ska vi tänka på vad flygvärdinnorna säger när de instruerar säkerhetsutrustningen innan man flyger.
"Först ser man till att ta på sig själv de olika säkerhetsattributen och sedan tar man sig an barnen" Detta för att kunna ordna det för barnen. Om inte vi klarar oss - hur ska då barnen klara sig.

Jag har också en utmaning till dig, om du vill vara med.
Reglerna finns hos mig och du följer dem på det sätt som passar dig bäst. :-)

Kramar till dig

Ella sa...

Tack för dina ord Elisabeth! De känns lite som... balsam på såren idag.

Kram vännen

Anonym sa...

Helt galet! Bilden på din son, alltså. Längesen jag skrev till dig, ser att det är tråkigt. Om än en klen tröst så måste jag tipsa dig om den här snutten- allt för ett leende: (markera texten och klistra in i webbläsaren)

http://www.youtube.com/watch?v=v_enYxIftwE

Inkan© sa...

Tack för besök på min blogg - upptäckte nyss dina fotspår:)
Jag har ju tagit nödvändig blogg-ferie. Idag smygbloggade jag lite.
Har så mycket annat att skriva.

Ser att du har det svårt och jobbigt - men jag hoppas att du har möjlighet att få vara lite ledig och unna dig själv annat emellanåt för att orka med.

Det är viktigt tror jag.

"Man måste sörpla i sig energi ur annat när det är svårt i familjen" sa en kollega till mig en gång -hennes mor hade drabbats av alzheimer och det påverkade ju precis alla i hennes familj och även släkten.

Anonym sa...

Skön kille! :)

Annela sa...

HIHI, Jag skrattade högt - det är faktiskt dr Mabuse i högform.
Härlig bild!
Sov gott!