söndag 11 april 2010

Söndagmorgon...

... och jag sitter som vanligt i sängen. Jag ser vårsolen utanför fönstret.... och det känns bra. Solen har en unik förmåga att lätta upp lite när det går svårt.
Idag har jag bestämt att Carolina och jag ska gå ner på stan och fika. Prova lite parfym, njuta av vårsolen, gå på HM och köpa hårspray till henne.... och ja, lite så.

"Det blir aldrig så mörkt att det inte finns ett ljus någonstans" brukade min mormor säga. Det ljuset vill jag ge till Carolina idag. Hon behöver det... speciellt idag, då hon var lite ledsen igår för att hon och L hade bråkat. Sen har hon skött ganska mycket av marktjänsten här hemma under sin lediga vecka... och jag vill så gärna ge henne ett litet tack för det... som en fika på stan.

Sen... det andra. Familjen. Jag varken orkar eller vill tänka på det nu... så jag behöver lite stadsfika jag också.

6 kommentarer:

Eleonora sa...

Bra beslut att ta med Carro på stan. Litet bråk med pojkvännen. Det är sådant som händer och sådant som man lär känna varandra djupare på. Hoppas det går lätt att stryka över för henne, så att de blir vänner fort igen.

Du är stark min vän. Nu går du vidare denna söndag med högburet huvud - ty du har inte felat.
Kramar i massor

Unknown sa...

Ha det så gott i vårsolen båda två ♥
Det behöver ni nu!

Och tack för dina otroligt värmande ord hos mig, min vän.

STOR KRAM från Eva

UllaMona sa...

Hoppas att din och Carros dag blir riktigt bra...solsken och fika på stan.
Själv jobbar jag till 22.00 i kväll.
Kram

Lisbet sa...

Tack för din kommentar! Det var så fina ord. Du är en mycket snäll person har jag märkt. Mycket kan man läsa mellan raderna!
Hoppas ni får en riktigt skön dag på stan och att det ordnar upp sej för dotter och pojkvän. Lite gnabb hör till och brukar ordna upp sej!
kram

Kajsa sa...

Det är alltid finemang med lite stadsfika!/Kram

Bloggblad sa...

Jag hoppas också att ni fick en fin dag. Himla tråkigt att du blir påhoppad offentligt i bloggen som ska vara din ventil.

Teflonöverdrag önskar jag dig! Låt det rinna av. Och ta stöd från din stödperson.