måndag 1 september 2008

Lite bus och varma bilder...



(SE hemma september 2007)
... skrev jag till den här bilden förra året.
Då var han fortfarande lite min.
Nu är det slut på sängbus....


..........


Om någon frågar mig vad jag har fyllt dagen med... alla de många timmar som en dag består av... så vet jag inte riktigt. Vardagliga saker mest... diskat, Pontus P-promenader, plockat lite... och sånt. Men det känns bra nu... dagen är över... jag är ganska trött... och vi tog oss igenom den här dagen också.

Carolina bakade blåbärskaka ikväll... så vi festade till Poirot!


Nu ska jag försöka igen... sova.... inatt blev det som jag trodde... gick inget vidare.

Min mage fungerar inte heller någe vidare nu... det har den inte gjort på länge... men det skriver jag om någon annan dag.


4 kommentarer:

Laila sa...

Vilken härlig bild! Jag förstår att du saknar honom... Tänk så mycket och fort det saker kan hända på bara ett år.

Var rädd om dig!
Gå inte för länge med din mage...

Anonym sa...

Mysig bild!

Förstår att det känns tomt och ensamt och konstigt. Inte konstigt alls. Ingen av er hade väl tänkt att livet skulle ta denna vändning.

Kram på dig!

Anonym sa...

Ja, det är korten och minnen du får ha kvar, och vårda. När allt känns tungt och vemodigt försök att minnas det fina - det ljusa,,, som han tillfört i era liv - han hade en mening medans han fanns hos er - och han har en mening nu med,,,ingenting är utan mening tror jag - det kommer något gott ur det här också tillslut.

Kramar

Gisan sa...

Bilden är helt underbar! Den speglar den underbare SE du skriver så varmt om. Att din mage inte mår bra är väl tyvärr inte så konstigt. Dålig sömn ger ju i stort sett alltid dålig mage. Jag vill ge dig sömn, hälsa, värme och kärlek i ditt liv!!! Kramar...