tisdag 22 mars 2011

Ibland så undrar jag...

... hur mycket man ska skriva om sig själv på en blogg. Ska man vara feg, och bara berätta om vissa utvalda delar av det svåra? Eller ska man vara modig nog att skriva om ALLT det svåra, som jämte det som är nog svårt ändå, också måste överlevas.

Som...
Imorse åt jag gröt... till middag ska jag äta gröt. Carolina äter på församlingsgården, där hon ska laga mat till "unga mammor". Men hon kunde inte köpa någe kaffe på skolan idag...
Å bara det... att inte ens kunna skriva att vi har ätit gröt en dag... vilket jag skrev för några dagar sen, utan att jag får en drös med trista kommentarer... det får mig att fundera.

Det är mycket nu, tycker jag. MEN... så länge solen lyser på mina skitiga fönster, så finns det hopp! För som jag skrev tidigare... jag har solen på min sida.

8 kommentarer:

Renée sa...

Älskade vän... Skriv precis vad du vill! Det är DIN blogg! Jag skriver vad som faller mig in även om det handlar om mitt innersta eller vanliga saker... Jag har märkt att jag har fått så otroligt mycket tillbaka när jag har skrivit om saker som är jobbiga. Sen har jag oxå fått trista kommentarer ibland men de publicerar jag inte.
Så skriv så tangentbordet glöder! Önskar vi bodde närmre så kunde vi kunnat ta en fika och pratat lite. Ändå är det skönt att ha dessa vänner på nätet tycker jag. Man bor mil ifrån varandra men på datorn är allt så nära.
Många kramar till er båda!

Ruta Ett sa...

Jag tycker att du ska skriva så mycket om dig själv som du själv vill. Skit i alla trista kommentarer! Spärra bloggen för vissa läsare så slipper du dem helt. Då kan du själv bestämma vilka som får tillträde till din blogg.

kram från ett vårlikt Göteborg

Loppan sa...

Verkligen kasst om folk skickar trista kommentarer för att du skriver att du äter gröt till middag! Sånt gör mig förbannad! Vi ska väl ta hand om och stötta våra medmänniskor istället för att döma?
Tänker ofta på dig och hoppas och önskar att du ska kunna hitta ro på något sätt.
Kramar!

Eva Taavo sa...

Vad är det för fel med gröt?! Jag tror att många i världen skulle vara överlyckliga för en skål gröt. "man kan bara bli mätt"

Eleonora sa...

Jag tycker inte att jag ser på mig själv varken som feg eller modig i det jag skriver på bloggen. Det tycker jag nog inte att någon behöver göra. Man skriver det man vill och det man känner för. Fast själv skyddar jag nog min privata sida på ett visst sätt, men det är för att jag vill ha vissa saker privat. Det är olika med det också - vi tycker alla olika och man får göra som man själv vill. Tycker jag alltså - utan värdering åt något håll.
Trista kommentarer går till soporna.

Kram kram till dig.

Häxann sa...

Jag har börjat följa din blogg under några veckor nu. Måste bara tala om att den ger mig mycket. Det känns så fint att du kan blanda både stort och smått som händer oss här i livet. Fortsätt så!

Camilla sa...

Jadu, är det något som består här hemma också så är det definitivt skitiga fönster. Jag har försökt att hissa ner persiennerna, men det hjälper bara temporärt tyvärr. Jag får väl se om jag kan ta tag i dem efter helgen. För nu till helgen bär det av till ett spa i Ystad. Som jag har längtat efter det.
Unna dig nåt du också.
Varm kram

Nina Lindh sa...

Trist att det finns människor som skriver dumma kommentarer. Skriv som du tycker och tänker och blockera den som dummar sig.

Kram på sig!