lördag 19 november 2011

Till alla Elisabeth idag...


... grattis på namnsdagen.

Carolina heter också Elisabeth. Det var Sven-Erik som bestämde att hon skulle ha det namnet... mycket bestämt, minns jag! Hans mamma heter det, hans syster, systerdotter... o jag.
Idag kändes det viktigt att komma ihåg det... och att hon vet hur pappa fick kriga för det namnet. Idag är jag glad för det...

8 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Varmaste grattiskramarna till er båda :).

Har njutit av dagen utomhus, strålande sol som faktiskt värmer. Enbart fleecejackan på. Känns som en vårdag ;).

Ringer dig nästa vecka.

Marjatta sa...

Grattis och kramar till er båda, hoppas dagen blir fin tillsammans.

Gerd sa...

Grattis till er två Elisabeth från en tredje med samma namn!

Unknown sa...

Grattis på namnsdagen ♥ önskar jag er båda :-)

I min lilla familj, är vi fyra stycken Elisabethor idag, å det kom jag på tack vare Dej nu ;*)

Kramen om!

Elisabeth sa...

dUBBELÖRN: Tack, min vän! Å grattis till dig också! Härligt med sol, men som den snöflingeälskare jag är så känns inte en vårdag särskilt lockande nu! Det ska bli roligt att prata med dig igen... Varm kram..

mARJATTA: Tack, snälla Marjatta! Egentligen så tycker jag inte att namnsdagar är så särskilt mycket att fira... men just idag.. och namnet Elisabeth... kändes viktigt att minnas idag. Varm kram..

gERD: Tack.. och då får jag önska dig detstamma! När jag var yngre ville jag dock hellre heta "Ulla" eller "Birgith"! Men idag är jag tacksam för mitt namn.. Varm kram..

Nonna sa...

Grattis Elisabeth hoppas din o Carolinas dag blev bra trots allt!
Kram
Nonna Elisabeth

Kajsa sa...

varmaste gratiskramarna till er båda två!

Elisabeth sa...

nONNA: Tack, min vän! Då får jag också skicka en grattishälsning i efterskott till dig... grattis! Vi hade en bra dag... Carolina bakade, sonen med lilla familjen kom på fikabesök, vi mysade fram för teven... så jo, det blev en bra dag. Varm kram..

kAJSA: Tack snälla... och nog för att jag förstod att det kanske skulle stå "grattiskramarna" så har du ju helt rätt tänk... alla kramar är ju faktiskt gratis!! Varm kram..