söndag 16 september 2012

Mina dagar...

... kommer inte att få annat innehåll än vad jag väljer att fylla dem med. Så sammanfattade jag tänket igår eftermiddag när jag stod och diskade,  samtidigt som jag i tanken försökte fundera ut någe mer mys för lördagkvällen.

Fast fredagskvällen var det inte jag som valde... det gjorde grannen G för oss! Hon ringde och bjöd över Carolina och mig på färska bär med glass. (Å fortfarande är jag lika förundrad över att det finns såna människor... och grannar... som bara är så... ja, helt fantastiska!!)

Igår, lördag, gick vi på stan, Carolina och jag. En underbart härlig höstdag... där vi köpte morötter, men ingen marmelad... gick och gofikade på mat&prat... och sen... nästan viktigaste av allt i sådana här tider... gick vi på åhléns och PROVADE PARFYM!!

Sen på kvällen... och efter ett längre diskbänkstänk... så blev det iallafall en riktigt fin myskväll med Körslaget och apelsinpepparkakor till kaffet! Inte världens hippaste mys kanske... men helt okay ändå, tyckte vi!

3 kommentarer:

Nonna sa...

Så är det - den enda som man kan förändra är sig själv, och det är likaså den enda man helt kan förlita sig på. Hör trots allt en viss vändning i dina tankar och ett självpepp du inte har haft ork för tidigare! Heja er ni gör det så bra!! kram Nonna <3

Laila sa...

Självklart har du rätt i att man fyller sin dag själv. Men är det tung och sorgset då är det riktigt tufft! Jag är glad att du ändå har Rk och din granne. ♥

Elisabeth sa...

nONNA: Tack snälla Nonna! Förändringar och tillit, två starka krafter inom oss.
Någon större vändning i tankarna har jag nog inte gjort, tror jag... det är nog mer att vissa saker måste få ta lite tid på sig. Varm kram..

lAILA: Tack, min vän! Jo, det finns dagar... men på någe vis så går det också. Sen är jag ju förstås, precis som du skriver, oerhört glad över mitt nya jobb på RK, och denna superdupergranne!Men också för alla de fina människor jag möter här.. Varm kram..